Vols ser figurant de la popular sèrie «Westworld»? Encara hi ets a temps

Besalú serà escenari de la nova temporada de la producció d'HBO

«Westwold» és una sèrie de ciència ficció d'HBO
«Westwold» és una sèrie de ciència ficció d'HBO | @hbo
Redacció
12 de maig del 2019
La vila comtal de Besalú apareixerà a la tercera temporada de la sèrie Westworld, de la plataforma nord-americana HBO, tal com va avançar aquest diari. El passat dimecres, 8 de maig, la productora va fer un càsting a l'Hotel Melià de Girona durant tota la tarda per a cercar un centenar de figurants que apareguin en el rodatge. La productora busca homes d'entre 18 a 40 anys amb trets físics europeus que puguin encaixar en un personatge de soldat alemany.

Els directors de càsting, però, no van quedar del tot satisfet i aquest dilluns, 13 de maig, es farà una nova tria a Besalú, segons explica RAC1. El càsting es farà de 10 del matí a 8 del vespre.

Els figurants hauran de fer de soldats i tindran especial importància aquelles persones que sàpiguen agafar una arma com ara una pistola o una escopeta. Concretament estarien interessats en militars, policies o estudiants de policia.

El rodatge es farà entre el 22 i el 24 de maig al centre històric del municipi garrotxí, tot i que podria allargar-se més dies segons les proves de vestuari. Durant aquests dies, els comerciants hauran de baixar la persiana. La productora ja ha arribat a un acord amb els comerciants per compensar les pèrdues de les tres jornades.



Westworld és una sèrie de ciència ficció que es basa en la pel·lícula que porta el mateix nom i que es va rodar el 1973. Presenta un parc d'atraccions replet de robots d'aparença humana, en què les persones poden anar a viure-hi diverses aventures com si estiguessin al Far West. De cop, aquests robots comencen a interactuar de forma diferent a la prevista i es revolten en contra de les ordres programades pels informàtics. Al llarg de la sèrie es planteja un dilema de quin paper han de jugar en la societat els androides que tenen un funcionament totalment autònom i similar a un ésser humà.

Els productors executius són Lisa Joy i Jonathan Nolan (germà del famós director de cinema, Christopher Nolan). Alguns dels protagonistes són Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, James Marsden, Ed Harris, Thandie Newton o Jeffrey Wright.