Alumnes de 12 escoles de la Garrotxa homenatjaran Joan Brossa a Cantània

El multitudinari concert "A de Brossa" es farà al Pavelló d’Esports el pròxim diumenge, 19 de maig, a les sis de la tarda

La Cantània d'enguany porta per títol «A de Brossa» i s’endinsa en l’univers del poeta.
La Cantània d'enguany porta per títol «A de Brossa» i s’endinsa en l’univers del poeta. | Arxiu NG.
Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:25h
Més de mig miler de nens de 12 escoles de la Garrotxa participaran el pròxim diumenge, 19 de maig, a les sis de la tarda, en l’edició 2019 de Cantània, que se celebrarà al Pavelló d'Esport de capital de la Garrotxa, tal com va anunciar aquest dijous en seu municipal Josep Reixach, tècnic de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot.

El multitudinari concert, per al qual els alumnes s’han estat preparant durant gairebé mig curs, ha estat compost per Eduard Iniesta a partir de poemes de Joan Brossa i Miquel Desclot, i amb dramatúrgia de Marta Gil. Cantània, que enguany porta per títol A de Brossa, s’endinsa en l’univers brossià i se suma així a l’Any Brossa, organitzat per commemorar els cent anys del naixement del poeta. A de Brossa narra l’experiència de la Blanca i la Bruna en viatjar al món brossià de la màgia, el joc i les paraules.
 

El batlle d'Olot i Josep Reixach, tècnic de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot. Foto: @olotuit.


Aquesta serà la catorzena edició del Cantània a Olot i la Garrotxa, una activitat organitzada conjuntament per l’Institut de Cultura d’Olot, l’Institut Municipal d’Educació i Joventut i l’Auditori de Barcelona, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Garrotxa i el Departament de Cultura de la Generalitat. Cada any s’interpreta una cantata diferent, amb instrumentistes en directe i un gran cor de veus format pels diferents alumnes.
 
A la Garrotxa hi participen les escoles Llar-Lluís M. Mestras, Malagrida, Sant Roc, Pla de Dalt, Morrot, Cor de Maria, Petit Plançó i Escola Pia, d’Olot; el Verntallat, de la Vall d’en Bas; Castanyer, de Sant Joan les Fonts; La Bòbila de les Preses, i Rocalba de Sant Feliu de Pallerols.
 
Les entrades per al concert valen 5 euros i es venen a les escoles participants. Si en queden de disponibles, es podran adquirir a la taquilla del Teatre a partir del proper dimarts 14 de maig i el mateix dia de la cantata, des d’una hora abans, a la taquilla del Pavelló.
 
Arxivat a