Territori i Sostenibilitat adjudica la redacció de l’estudi d’impacte ambiental de la variant nord d’Olot

L’actuació analitzarà l'empremta al medi de les diverses alternatives de traçat del tram entre el futur enllaç Olot oest i la connexió amb l’A-26

Redacció
08 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:58h
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la redacció de l’estudi d’impacte ambiental per a la variant nord de la C-37 al seu pas per Olot, en concret en el tram entre el futur enllaç oest i la connexió amb l’A-26, a la zona coneguda com de l'Hostal del Sol. Aquesta infraestructura té com a objectiu millorar la mobilitat a l’entorn del municipi i, juntament amb la variant de les Preses/Vall d'en Bas i un altre tram de la variant d’Olot, completarà el corredor Vic-Olot per Bracons.
 
L’estudi, del qual ara s’adjudica la redacció, analitzarà les diverses alternatives de traçat del tram, d’uns quatre quilòmetres de longitud. L’àmbit s’inicia al futur enllaç Olot oest –boca nord del futur túnel de la Pinya– i finalitza a l’actual enllaç entre les carreteres A-26 i C-153 (final de l’autovia Besalú-Olot).
 
La nova carretera disposarà de tres connexions amb la xarxa local: dos als extrems de l’actuació (enllaç Olot oest i enllaç amb l’A-26/C-153), i un enllaç central a l’alçada del polígon industrial Pla de Baix.
 
Pròximament, s’adjudicarà la redacció de l’estudi informatiu d’aquesta variant nord d’Olot.
Arxivat a