Es presenta «Compta amb mi», basat en una cançó de Txarango, a Olot

Aquest dijous al Cafè Art Fontanella a les 19:00 h, amb la presència de l'il·lustrador Valentí Gubianas i l'editora Laia Figueras, ambdós fincats a les Preses

Una de les il·lustracions del llibre «Compta amb mi».
Una de les il·lustracions del llibre «Compta amb mi». | @valentigubianas.
Redacció
08 de maig del 2019
Actualitzat el 10 de maig a les 20:36h
Aquest dijous, 9 de maig, al Cafè Art Fontanella d'Olot (carrer Joan Pere Fontanella, 12), a les 19:00 h, es presentarà el llibre Compta amb mi, un conte basat en la cançó homònima de Txarango que representa un cant a l’amor incondicional, una oportunitat per a dir als més petits que comptin amb nosaltres, en l’últim sospir de la nit i en el primer alè del dia.

El llibre, editat per Nanit, és obra de Valenti Gubianas (il·lustració), Laia Figueras (edició) –ambdós fincats a les Preses– i Núria Puyuelos (edició). Tots tres seran a l'acte, que presentarà Àgata Losantos, amb l'acompanyament musical de Sara Oliver.


El llibre, que ja s'ha presentat e Barcelona, Sant Joan de les Abadesses, Navàs i Penelles, aportarà un1% dels beneficis de la venda –després de cobrir les despeses d'edició– a Prisoner’s Assistance (PA) Nepal, una organització no governamental sense ànim de lucre que treballa amb un dels grups més vulnerables del Nepal: els fills de les famílies que són a la presó. Entre altres feines, l'ONG acull els fills dels presos i els escolaritzen amb l'objectiu d'oferir-los una oportunitat de reintegrament.

Com diu la cançó de Txarango en què es basa el conte, "si fossis un ocell i no poguessis volar, voldria estar amb tu fins que se’t guarissin les ales. I un cop curades, m’agradaria acompanyar-te a volar. I tu i jo, enmig d’un cel imprevisible, jugaríem a intentar tocar els núvols i els estels”.
 

Fliyer de la presentació a Olot. Foto: Nanit.cat

Arxivat a