RejovenimOlot reivindica en plena campanya electoral que cal reactivar l’oci nocturn

Dissabte es va presentar en públic aquesta plataforma, que compta amb el suport d'entitats de la comarca, locals d’oci nocturn de la ciutat i partits com la CUP i ERC

Un aspecte de la presentació de Rejovenim Olot al bar Líquid.
Un aspecte de la presentació de Rejovenim Olot al bar Líquid. | @rejovenimolot.
Redacció
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:22h
Aquest dissabte, 4 de maig, s'ha presentat al bar Líquid la plataforma Rejovenim Olot, que té com a objectiu reactivar l’oci nocturn a la ciutat. Rejovenim Olot compta amb el suport de diverses entitats de la comarca, així com amb membres d’alguns locals d’oci nocturn de la ciutat i, per descomptat, amb joves. En l'acte de presentació s'hi va poder veure gents de partits com la CUP i ERC, que hi han donat suport explícit.

En la presentació s’ha denunciat que en els darrers deu anys no s’ha fet res "per no deixar morir la vida nocturna de la ciutat". La finalitat d’aquesta plataforma és aconseguir que Olot recuperi i millori la seva vida nocturna, des del respecte i la consideració. Els representants polítics també han parlat en l'acte i han dit  “que és important, a banda de recuperar l’oci nocturn, aconseguir que sigui un oci nocturn no sexista” o “són necessàries millores importants per tal d’evitar que els joves hagin d’agafar el cotxe per a desplaçar-se a altres localitats”. El representant  de la Forja Garrotxa, que també donen suport a la iniciativa "els anima a seguir lluitant per una Garrotxa  amb oci nocturn variat, feminista, inclusiu i popular"
 

La presentació va atreure joves, empreses, entitats i partits. Foto: @rejovenimolot.


També va prendre la paraula l'exdirector de Kratter's i Bakkhos. Primer de tot va desmentir les piulades contra ell que el regidor de Promoció de la Ciutat Estanis Vayreda va fer i on aquest, denunciava que la Plataforma era fictícia i que donava informacions falses sobre l'oci a Olot. "Queda clar avui, que no és així  una cosa es donar suport i l'altre crear-la", va dir. També es van fer queixes de la passivitat per part dels ajuntaments dels darrers anys per a mantenir l'oci i haver convertit Olot en ciutat dormitori. Davant els assistents ha volgut recordar que Olot abans tenia uns quants pubs i dues discoteques on es feien espectacles amb Dj's de renom o assistien personatges famosos de l'època i que tot això feia que vingués gent d'altres comarques de festa a Olot i "ara és al reves, la gent d'Olot marxa fora a buscar l'ambient".

Des de la plataforma s’estan recollint firmes per a poder treballar en aquest sentit. En una setmana ja n'han aplegat més de 500 i s’organitzarà, en breu, un debat en el qual podran participar tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals a la ciutat.
 
Arxivat a