La CUP Olot fa balanç dels 4 anys a l'Ajuntament amb la revista «Retre comptes»

La formació assembleària presentarà el programa electoral aquest dissabte 11 de maig a les 11 h al Firal petit

Els candidats de la CUP Olot a les eleccions municipals davant la seva seu.
Els candidats de la CUP Olot a les eleccions municipals davant la seva seu. | Martí Albesa.
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 8:38h
Gairebé 4 anys després de la seva primera entrada a l'Ajuntament d'Olot, la Candidtura d'Unitt Popular (CUP) de la capital de la Garrotxa ha publicat la revista Retre comptes –que distribueixa totes les cases de la ciutat– amb l'objectiu de fer recull i balanç de la feina feta en aquest primer mandat que ha estat representat per 3 regidors al Consistori.

Durant aquest temps han vist com la seva presència i acció a l'Ajuntament feia canviar algunes dinàmiques que hi eren enquistades des de fa dècades. Com a exemple esmenten els 40 anys de governs sociovergents a la ciutat que, des de la feina feta des de l'oposició, van aconseguir trencar.
 

Captura de pantalla de la publicció «Retre comptes» (cliqueu al damunt per accedir a la revista). Foto: @CUPOlot.


En aquest opuscle la CUP fa un repàs de les qüestions més important en què han presentat mocions o han pres una posició determinada, especialment pel que fa als drets socials (laborals i dels ciuadans), l'especulació urbanística i l'habitatge, l'economia social, la pobresa, la salut, l'educació, la cultura, la transparència i la pròpia polític municipal, i en destaca fins a 16.

La CUP presentar`el seu programa electoral i el codi ètic aquest dissabte, 11 de maig, a les 11:00 h, al Firal petit (en cas de pluja l'acte es faria a l'Orfeó Popular).
 

Anunci de la presentació de la CUP Olot aquest dissabte. Foto: @CUPOlot.





 
Arxivat a