Esquerra presenta a Castellfollit una candidatura «per a fer un poble per a tothom»

L'actual batlle, Miquel Reverter, i tres regidors més repeteixen en una llista electoral paritària amb la intenció d'afavorir la participació de tots els ciutadans

Foto de família dels candidats d'ERC a Castellfollit de la Roca.
Foto de família dels candidats d'ERC a Castellfollit de la Roca. | MR.
Redacció
03 de maig del 2019
Actualitzat a les 8:31h
L’actual govern a l'Ajuntament Castellfollit de la Roca es presenta novament a les eleccions al municipi, encapçalats pel batlle, Miquel Reverter. El grup, vinculat a Esquerra Republicana de Catalunya, presenta una candidatura amb 17 veïns del poble amb la voluntat de treballar per a tots els habitants. Gairebé tots ells formen o han format part del teixit associatiu esportiu o cultural castellfollitenc.
 
A la llista hi ha des de gent jove fins a pensionistes jubilats; abasta, doncs, la gran majoria de franges d’edat amb dret a vot del municipi. Però si per alguna cosa destaca és per la seva paritat: 8 dones i 9 homes conformen la candidatura, amb les posicions intercalades per a garantir un nou Ajuntament igualitari quant al gènere.
 
Els set membres de l’equip de govern actual, encapçalat pe Miquel Reverter, repeteixen a la llista per refermar el treball iniciat ara fa quatre anys. De totes maneres, tres dels candidats a les regidories canvien: Txell Ribas, Nacho Arias i Helena Bassols, i passen a ser titulars, acompanyant el batlle, Bàrbara Asencio, Roger Santaló i Xesco Reixach.

Més enllà de l’ordre d’elecció, la candidatura puntualitza que vol modificar la presa de decisions del consistori, tot afavorint la creació de grups de treball amb els veïns perquè els castellfollitencs participin de les decisions de l’equip de govern que s’escollirà en les votacions del pròxim 26 de maig.

La llista d'ERC a Castellfollit s'haurà d'enfrontar a la que presenta JUntsxCat, encapçalada per Coral Vilà, que en les eleccions municipals de 2015 va perdre l'hegemonia al poble, en què va obtenir 2 regidors.
 

La llista d'ERC a Castellfollit de la Roca. Foto: MR.