Consell dels Infants d'Olot

El Consell dels Infants porta 16 accions de millora al plenari d'Olot

Activitats extraescolars, preu de la fruita i la verdura, millores i esports als parcs, la posada en funcionament d’un balneari, conèixer esports nous i neteja dels boscos, són algunes de les propostes

per Redacció , Olot, 26 d'abril de 2019 a les 11:07 |
El batlle i els regidors amb els representants del Consell dels Infants. | @olotuit.
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tres-cents vuitanta-dos alumnes de 5è de primària de totes les escoles de la ciutat han participat aquest any del Consell dels Infants, que aquest matí de dijous ha portat les propostes resultants d’aquest procés al ple de l’Ajuntament d’Olot.
 

El Consell dels Infants es desenvolupa a dins les aules de 5è de cada centre a partir de tres sessions de treball. A banda, s’han fet cinc Trobades de Representants amb els alumnes que representen els seus grups: els Representants del Consell dels Infants, que enguany han estat 32 nens i nenes. Fruit de les sessions de treball a les aules han sortit 16 propostes sobre el tema treballat, que són les que han presentat aquest matí al Ple dels Infants.
 

Activitats extraescolars, preu de la fruita i la verdura, millores i esports als parcs, la posada en funcionament d’un balneari, conèixer esports nous i neteja dels boscos, són algunes de les propostes que els representants dels alumnes han traslladat aquest matí al ple de l’Ajuntament d’Olot. El Consell dels Infants també ha fet un reconeixement a Cantània, “una activitat que fomenta els valors de les Ciutats Educadores perquè és participativa, cohesionadora, inclusiva, oberta i accessible”. Pep Prats, director musical de Cantània, i Violeta Amargant, responsable dels programes pedagògics de l’Auditori, han recollit la distinció, junt amb Ester Forment i Xarli Reixach, encarregats (des de l’Institut de Cultura i l’Institut Municipal d’Educació, respectivament) d’organitzar Cantània a Olot.
 

A més de les 16 propostes, els representants del Consell dels Infants també han treballat en l’encàrrec de pensar com millorar i dinamitzar els jardins de l’Alberg Torre Malagrida (que és on fan les Trobades de Representants). En relació amb aquest encàrrec, han preparat 10 propostes que es presentaran, properament, en l’última Trobada de Representants del curs.
 
Podeu consultar tota la informació del Consell dels Infants d’Olot al bloc: www.conselldelsinfantsolot.cat
 

 

Participació