VÍDEO El mosso independentista d'Olot topa amb Vox al Suprem

Albert Donaire, coordinador del sindicat Mossos per la República, destaca que no se l'està jutjant a ell i el president del tribunal li exigeix que es "limiti" a respondre les preguntes

NacióDigital
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 8:52h

Albert Donaire, coordinador del sindicat Mossos per la República i veí d'Olot, ha estat un dels testimonis de la sessió del judici de l'1-O d'aquest dimecres. La seva intervenció, en la qual ha afirmat que l'1-O va actuar "respectant la Constitució", ha estat marcada per una tensió molt clara amb l'advocat de Vox, Javier Ortega Smith.

Tal com es pot veure en el vídeo que encapçala aquesta notícia, l'acusació popular pregunta a Donaire si va fer una piulada, el 7 de setembre del 2017, en què assegura que estava al costat del Govern per facilitar l'1-O. El coordinador del sindicat independentista es queixa i reclama que no és a ell a qui es jutja.

És en aquest moment quan decideix intervenir Manuel Marchena, que li pica el crostó perquè "hauria de saber", com a agent de llei, com ha d'actuar un testimoni i li remarca: "Vostè es limitarà a respondre les preguntes que li formulin i que el tribunal declari pertinents. I digui la veritat".
Arxivat a