ERC presenta a la demarcació gironina 178 llistes a les municipals

El president gironí d’ERC, David Mascort, destaca que “estem molt contents, preparats per governar i convençuts que durem el republicanisme a molts ajuntaments gironins”

Foto de família dels candidats gironins d'ERC a les municipals.
Foto de família dels candidats gironins d'ERC a les municipals. | @erc_fedgirona.
Redacció
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 8:36h
Esquerra Republicana s’ha enfilat enguany a la demarcació gironina fins a les 178 llistes que presentarà a les eleccions municipals que se celebraran el proper 26 de maig. Aquesta xifra suposa un rècord històric per Esquerra i suposa un nou pas endavant en la seva implantació al territori.
 
El president d’Esquerra a les comarques gironines, David Mascort, explica que “arribar a les 178 llistes, més que mai a la història, fa que estiguem molt i molt contents. Aquesta xifra és la conseqüència de molt mesos de feina de la nostra organització que ha aconseguit que molta gent s’hagi sumat al projecte republicà de les comarques gironines”.
 
“Tot i estar molt satisfets, no ens aturem aquí perquè aquesta fita només és un pas més en aquesta tasca incansable d’Esquerra a l’hora de treballar per les persones en tots els àmbits i des de totes les institucions, especialment des dels ajuntaments”, afegeix Mascort.
 
A l’hora de parlar de futur, el president gironí d’Esquerra ha argumentat que “estem preparats per governar arreu, com ja hem demostrat a molts pobles i ciutats de les comarques de Girona. Estem convençuts que farem un gran resultat que ens permetrà dur el republicanisme a molts més ajuntaments gironins”.
 
Catorze alcaldies ja confirmades
 
Esquerra Republicana, a hores d’ara, ja compta amb 14 alcaldies confirmades a la demarcació gironina perquè es tracta de municipis on els republicans es presenten com a llista única.
Es tracta de: Madremanya, Sant Joan de Mollet, Sant Julià de Llor i Bonmatí, Cabanelles, Espolla, Lladó, Ordis, Vilabertran, Vilamacolum, La Pera, Palau-sator, Parlavà, Fontanals de Cerdanya i Llanars.