L’Open BTT Girona arriba a les Preses aquest Dilluns de Pasqua

Enguany el Club Ciclista Olot Infantil planteja la possibilitat de fer dos circuits completament separats

El circuit traçat passarà per sota la falda del volcà El Racó.
El circuit traçat passarà per sota la falda del volcà El Racó. | @ciclismecat.
Redacció
20 d'abril del 2019
Actualitzat el 25 d'abril a les 12:14h
El Bike-park de les Preses i seu de l’escola de ciclisme del Club Ciclista Olot Infantil, tornarà a ser aquest dilluns, 22 d’abril, l’escenari de la tercera de les cinc curses previstes de l'Open BTT Girona-Càrniques Celrà 2019.

El circuit traçat passa per sota la falda del volcà El Racó, un recorregut que assegura que els participants puguin gaudir damunt la bicicleta. S’ha previst tres circuits: un d'1 quilòmetre per les categories més petites, un de 2.400 metres per als alevins i infantils que els farà suar de valent, i un tercer de 5.100 metres per als més grans. Segons cada categoria faran les voltes corresponents.

El Bike-park és al costat del polígon industrial de les Preses.
 
A nivell esportiu recordem que Jordi Vila (Biking Point) és el líder de l'Open provincial seguit de prop per Gerard Blanch (Vilajuïga), mentre que en noies elit/sub23 Txell Figueres (Grup Adi-Dsnivell-BMC) voldrà consolidar la primera posició i continuar sumant punts. En júniors, Genís Martí (Bsixbikes-Jormat) intentarà defensar la seva primera posició per davant de Alex Luis (Corvi Team), igual que Ivette Espinar en júnior femení. Es poden consultar les classificacions acumulades de les categories de l'Open BTT Girona i de les categories de promoció.

Aquest any, el Club Ciclista Olot Infantil planteja la possibilitat de fer dos circuits completament separats, i per tant es modifiquen una mica els horaris sobretot pel que fa a la promoció, en les categories de Prebenjamins, Benjamins i Principiants.
  • 9:00 h  1a sortida  cursa Open XCO (Categories de promoció, 9:00 Alevins; 9:30 Infantils)
  • 10:00 h 2a sortida (Categories M40 - Cadets,  Fem Elit, Fem Sub23,Fem M30,Fem Junior - M50, M60, Fem Cadet)
  • 10:00 h Circuit Promoció (10:00 Prebenjamins, 10:15 Benjamins, 10:30 Principiants)
  • 11:00 h Lliurament de premis categories 1ª sortida
  • 11:45 h 3a Sortida Categories (Elit-Sub23, Junior- M30)
  • 13:45 h Lliurament de premis categories 2a sortida  i 3a sortida
Recordem que les inscripcions estan obertes a fins dijousi s’hauran de confirmar a partir de les 7:45 del dilluns matí. Cal portar el dorsal únic de BTT que serveix per a tots els Open i per la Copa Catalunya BTT Infantil.

 
Arxivat a