Automobolisme

El pilot d’en Bas, Marc Riera, 1r classificat de la categoria 2 a la XXI Pujada en Costa de Callús-Sant Mateu

Segons l’opinió de molts dels participants és un dels recorreguts més bonics del Campionat de Catalunya de Muntanya

per Redacció , Vall d'en Bas, 18 d'abril de 2019 a les 08:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’equip de competició Riera Racing va assistir el passat diumenge 14 d’Abril, a la XXI Pujada en Costa de Callús-Sant Mateu. El pilot de la Vall d'en Bas, Marc Riera, va finalitzar en la sisena posició de la classificació general de turismes i primer classificat a la categoria 2.
 

L’equip va assistir el passat Diumenge a la XXI Pujada en Costa de Callús-Sant Mateu. Els organitzadors de l’esdeveniment, Moto Club Manresa, van ser fidels un any més a l’escenari en el qual es disputa la seva prova, la carretera BV-3003, entre les localitats de Callús i Sant Mateu de Bages, entre els punts quilomètrics 0,750 i 5,750. Un tram de carretera on es troba un desnivell suau, combinat amb zones molt ràpides i d’altres més tècniques. Segons l’opinió de molts dels participants un dels recorreguts més bonics del Campionat de Catalunya de Muntanya.
 

El grup de Riera Racing, està format per 11 pilots i 3 copilots repartits a nivell estatal: els germans Cosin, l’Albert i l’Alex amb un BMW M3 e36, Francisco Palomo amb un BMW M3 e36, Marc Riera amb un BMW 320d, Charlie Garcia i Xevi Serra amb un BMW M3 e36, Santiago Barragan i Javier Tolosa amb el seu BMW M3 e46, Lluc amb el seu Porsche 911 Cup, Daniel Cuadrado amb el seu BMW M3 e36, Cristian Aleman amb el seu BMW M3 e36, Aingeru Castro i Alaitz Urkiola amb el seu BMW M3 e36 i Josep Traserra amb el seu Porsche 997 GT3.
 

Pel que fa al passat diumenge a la competició, l’equip de Riera Racing va assistir amb dos dels seus pilots, en Marc Riera i en Josep Traserra.
 

Marc Riera amb la caopa del premi de Primer Classificat de Categoria Dos. Foto: Riera Racing.


Marc Riera amb el seu BMW 320d va realitzar bons entrenaments i petites millores de temps en cada un d’ells, això va fer que finalment obtingues la sisena posició de la classificació envers els altres turismes, i obtenint el premi de Primer Classificat de Categoria Dos, amb un temps de 2:58.591.
 
Josep Traserra amb el seu Porsche GT3 va finalitzar a la dotzena posició de la classificació, amb un temps de 3:11.384.
 

 

Participació