Síndic de Greuges

L'Oficina del Síndic de Greuges serà a Olot el 25 d'abril

Per a demanar visita –que es farà a DinàmiG–, prèviament cal concertar l'entrevista

per Redacció , 18 d'abril de 2019 a les 08:04 |
Rafael Ribó va serel ple de l'Ajuntament el maig de 2018. | Martí Albesa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’oficina del Síndic de Greuges serà a Olot el pròxim dijous 25 d'abril. Membres de l’equip del Sindic atendran a DinàmiG (Agència d'Innnovació i Desenvolupament de La Garrotxa), al número 15 del carrer Tomàs de Lorenzana, a totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).

Per a demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.


El maig de 2018 el Síndic de Greuges va reclamar a Olot accions per fer-ne conèixer la utilitat. En aquella ocasió, Rafael Ribó va presentar al ple de l'Ajuntament el report de 2017 de les queixes i actuacions fetes a la capital garrotxina. Segons aquest report, comparativament amb altres ciutats del mateix pes demogràfic, Olot mostra una diferència inferior entre les queixes que reben altres ajuntaments.


 

 

Participació