Turisme Garrotxa

Som Mobilitat enceta a la Garrotxa un servei per als turistes

Els primers establiments aliats a aquesta iniciativa són l’hotel Vall de Bas, l’hotel La Perla i el restaurant Les Cols

per Redacció, 15 d'abril de 2019 a les 09:19 |
L'Hotel Vall de Bas és un dels nous aliats de Som Mobiitat. | @sommobilitat.
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La cooperativa sense ànim de lucre de mobilitat elèctrica compartida, Som Mobilitat, ha engegat, des d'aquest divendres, 12 d’abril, un nou servei de lloguer de vehicles elèctrics adreçat els turistes o visitants que s’allotgin en establiments vinculats a Turisme Garrotxa i Turisme Rural Garrotxa.

Els primers establiments aliats han estat l’hotel Vall de Bas, l’hotel La Perla i el restaurant Les Cols, que participaran fins al setembre d’enguany en una prova pilot que vol fomentar l’ecoturisme a la comarca i les aliances per a la transició del model de mobilitat.


Som Mobilitat treballa per a la mobilitat sostenible tot oferint als seus socis i, en aquest cas, també als clients d’establiments turístics adherits, una alternativa pràctica i còmoda a la mobilitat privada i contaminant, quan les circumstàncies no permeten els desplaçaments a peu, amb bicicleta o amb transport públic.

Amb aquest nou front en el camp del turisme, Som Mobilitat Garrotxa, que compta amb tres vehicles elèctrics compartits (carsharing) al centre de la ciutat d’Olot, consolida la seva voluntat d’implicar-se en la mobilitat del futur a través de diferents sectors socials: socis-usuaris, administració, empreses i turisme.

 

 

Participació