Part del film «Malnazidos» es rodarà a Sant Privat d'en Bas a mitjan maig

S'ha convocat un càsting el pròxim dilluns 15 d'abril al local social de Les Olletes per a participar en la pel·lícula

Sant Privat d'en Bas és un dels indrets on es farà el rodatge de «Malnazidos».
Sant Privat d'en Bas és un dels indrets on es farà el rodatge de «Malnazidos». | Xavier Borràs.
Redacció
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:07h
Des del 26 d'abril i al llarg de vuit setmanes transcorrerà en diferents localitzacions de Catalunya el rodatge de Malnazidos, una pel·lícula d'aventures i acció produïda per Ghislain Barrois i Álvaro Augustin (Telecinco Cinema), Cristian Conti (Cactus Flower Produccions), Javier Ugarte (La Terrassa Films ) i Edmon Roch (Ikiru Films). Aquest nou projecte està codirigit per Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro i protagonitzada per Miki Esparbé, Aura Garrido, Luis Callejo, Álvaro Cervantes, Jesús Carroza i María Botto.

Perfils del càsting al local social de Les Olletes

D'entre els indrets triats per al rodatge destaca a la Garrotxa el nucli de Sant Privat d'en Bas, on es començaria a filmar durant la setmana del 13 de maig. La productora ha convocat un càsting aquest dilluns vinent, 15 d'abril, d'11 a 14 hores i de 15:30 h a 19 hores, al local social Grup Verge de les Olletes al Mallol, a la carretera de Sant Privat. Per a participar-hi tingueu en compte els perfils que demanen, que són els següents:
 
- Dos nens i dues nenes d'entre 8 a 12 anys aproximadament.
- Persones de 18 a 65 anys.
- També, persones que sàpiguen portar armes.
- Un fotògraf o algú que sàpiga poder defensar-se amb una càmera.

Totes les persones interessades a participar haurien de dur el DNI i el número de la seguretat social (12 dígits).
 

Javier Ruiz i Alberto de Toro codirigeixen aquest film. Foto: @mediasetcom.


El film narra mesos de sagnants combats que han deixat rere seu milers de morts a les trinxeres. Jan Lozano, capità de la cinquena brigada, cau presoner. L'única possibilitat d'escapar a la sentència de mort és fer front a una missió impossible en camp enemic. Però un perill més gran de l'esperat obligarà els bàndols rivals a unir-se contra un nou i desconegut adversari. Hauran de deixar de banda l'odi mutu i així evitar convertir-se en infectats.