El Pavelló Firal acull aquest dissabte la 3a Fira de la Cervesa Artesana d'Olot

Dotze cervesers, més de 60 cerveses a tastar, dos food trucks i fins a 17 activitats s'hi donaran cita

Redacció
12 d'abril del 2019
Actualitzat el 17 d'abril a les 15:30h
Acompanyats del regidor Estanis Vayreda, els cervesaries van presentar la fira al Bouquet.
Acompanyats del regidor Estanis Vayreda, els cervesaries van presentar la fira al Bouquet. | @firacervesaolot.
Aquest dissabte, 13 d’abril, se celebra la 3a Edició de la Fira de la Cervesa Artesana d’Olot al Pavelló Firal, una diada cultural on 4 cervesers de la Garrotxa i 8 de la resta de Catalunya hi portaran les serves elaboracions per a poder-les tastar.

Per a acompanyar aquest dia també s'ha organitzat diverses activitats per a totes les edats i públics. Seguidament podem veure la programació i una breu explicació de cadascuna.

- 8h: sortida amb vespes
- 9:30h: obertura de la fira (entrada 3€)
- 10h: inici de l’elaboració d’una cervesa artesana (novetat)
- 10h: masterclass de Zumba a càrrec del gimnàs Topteam (activitat gratuïta amb l’entrada de la fira)
- A la mateixa hora: classe d'entrenament funcional a càrrec de C-Actiu (activitat gratuïta amb l’entrada de la fira)
- 11h: esmorzar de forquilla i ganivet (6€)
- A la mateixa hora: arribada de les vespes
- 12h: degustació d' IPAs a càrrec dels 5 titius. (15€) (novetat)
- a la mateixa hora: tast de 4 cerveses dels diferents obradors assistents a la fira. (6€)
- 14h: arrossada popular. (12€)
- 17h: ball gegants de La Caixa
- 18h: actuació dels castellers Xerrics d’Olot
- 19h: demostració i ensenyament de balls culturals a càrrec d' O-folk
- 20h: concert del Cigarrito de Después
- 22h: concert dels Bipolar
- 24h: fi de la Fira
 

Cartell de la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesana d'Olot.


Altres activitats

Ruta de Vespes tindrà sortida a les 8 h del Pavelló Firal, fent una volta que passarà pels pobles de Sant Joan les Fonts, Castellfollit de la Roca, Montagut, Tortellà, Besalú, Banyoles, Mieres, Santa Pau (parada amb pica pica) i final al Pavelló Firal.

Elaboració d’una cervesa artesana. Com a novetat, enguany s’elaborarà una cervesa artesana durant tot el dia, amb tots els passos corresponents.

Activitats infantils. Durant tot el dia els més petits podran gaudir d’activitats com anar amb poni, inflables i jocs tradicionals de fusta.

Esmorzar de forquilla i ganivet per a agafar forces i poder afrontar el gran dia que queda per davant, un bon esmorzar amb pa amb tomata, botifarra i cansalada a la brasa.

Tast de 4 cerveses dels diferents obradors de la Fira, on cada persona que compri aquesta activitat podrà escollir quines 4 cerveses vol tastar dels diferents cervesers de la fira, juntament amb una breu explicació del cerveser.

Degustació de 6 IPAs a càrrec de la boutique 5 Titius, activitat nova d’aquesta edició on es degustaran diferents tipus d’IPAs, com pot ser la Session IPA (SIPA), la doble IPA (DIPA) o bé una de les últimes novetats com és Uan Brut IPA. Provinents de diferents cervesers i països. Abans de cada cervesa hi haurà una explicació de la seva elaboració i del seu obrador.

Arrossada popular a càrrec dels cuiners de Pebre Roig, els quals faran una paella de muntanya i una de vegetariana. Per acompanyar aquest àpat hi haurà productes de diferents col·laboradors de la Garrotxa com la coca de Can Carbasseres, Ratafia Russet i galetes de Ca l’Enric.

Activitats tarda on primer de tot hi haurà un ball dels gegants del barri de la Caixa, seguidament una actuació dels Xerrics, castellers d’Olot i finalment una exhibició de ball folklòric, balls tradicions cooperatius a càrrec de O-Folk d’Olot.

Concerts els quals començaran amb el grup de rumba Cigarrito de Después i seguidament el grup Bipolar amb un estil de música pop-rock. Amb aquesta actuació acabarà el gran dia de al 3a Fira de cervesa artesana d’Olot.
 
Arxivat a