Can Trona s'endinsa en el patrimoni forestal singular aquest divendres

Amb una jornada que inclou la presentació del llibre "Arbres amb història de la Garrotxa" i un col·loqui entorn l'exposició "Vielles Fôrets"

per Redacció, Vall d'en Bas | 11 d'abril de 2019 a les 07:52 |
Can Trona, a Joanetes (Vall d'en Bas), serà la seu d'aquesta Jornada. | Arxiu ND.
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres a les 18:30 h es faran a Can Trona unes jornades sobre patrimoni forestal singular. De primer, hi haurà la presentació del llibre Arbres amb història de la Garrotxa, a càrrec del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (PNZVG) i del Departament de Territori i Sostenibilitat, amb la col·laboració de Noel.

Seguidament, a les 19:00 h, es farà un col·loqui i una visita a l'exposició "Vielles Fôrets", que és un al·legat a la protecció dels boscos madurs. A les Jornades hi intervindran Ferran Miralles, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat;, Lluís Amat, batll de la Vall d'en Bas; Xavier Puig, director del PNZVG; Josep Vula, director del Campus de Patrimoni Natural i Cultural de la UdG; Jean-André Magdalou, de la Reserva Natural de La Massane; i els fotògrafs José Casanova i Josep Casacuberta.

 

Cartell de la Jornada. Foto: @cantrona.

 

Participació