Espectacles

Surti com Surti estrena nou espectacle amb més de 700 espectadors

L’actuació compta amb l’escenificació de 20 actuacions on es representen i coreografien cançons de tot tipus, des dels anys seixanta i setanta fins a l’actualitat

per Redacció, Sant Joan les Fonts, 10 d'abril de 2019 a les 11:33 |
El Pavelló del Club Poliesportiu Santjoanenc es va omplir de gom a gom. | @santjoanfontsaj.
Aquest passat diumenge, 7 d’abril, el grup de playback Surti com Surti, una formació de vint persones procedents del Casal d’Avis de Sant Joan les Fonts, integrants del municipi i de tota la comarca, han presentat el seu cinquè espectacle al Pavelló del Club Poliesportiu Santjoanenc. 

Més de 700 persones s’han apropat a veure aquesta nova estrena, que ha estat un èxit rotund. L’actuació ha comptat amb l’escenificació de 20 actuacions on s’han representat i coreografiat cançons de tot tipus, des dels anys seixanta i setanta fins a l’actualitat. El nombrós públic assistent ha cantat i aplaudit amb entusiasme cada posada en escena.

 

Una de les posades en escena del grup de playback Surti com Surti. Foto: @santjoanfontsaj.


El grup de playback es va formar l’any 2014 amb l’objectiu de crear un equip d’espectacles de playback on passar-s’ho d’allò més bé i amenitzar actes. L’amistat i el bon ambient que predomina al grup de playback fa que tot s’ho facin ells mateixos, des de la tria de cançons, la coreografia i la confecció del vestuari.

Tot l’equip que forma el grup de playback està molt content amb l’acollida que han tingut els anteriors espectacles, i per aquest nou que acaben d’estrenar ja tenen confirmades més actuacions durant l'ny 2019 arreu de la comarca.

 

 

Participació