Ciutadans anuncia Jaume Vizern, antic president d'Unió a Olot, com a candidat

Va ser president d'UDC a la capital garrotxina els anys noranta i regidor de l'equip de govern de CiU a l'oposició

Jaume Vizern es presenta per Ciutadans a Olot.
Jaume Vizern es presenta per Ciutadans a Olot. | Cs.
10 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:03h
El partit unionista Ciutadans ha anunciat que Jaume Vizern –que havia estat president d'Unió Democràtica de Catalunya a la capital garrotxina els anys noranta– serà el candidat a batlle d’Olot a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Vizern assegura que el partit “serà decisiu”i apostarà per “ajudar els col·lectius més desafavorits de la ciutat i potenciar els empresaris i treballadors locals”

Vizern, de 60 anys, és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat en el sector bancari i d’assegurances. Va inscriure’s a Ciutadans l’any 2017, després de recórrer la política per UDC i CiU. Efectivament, Vizern va ser president d'Unió Democràtica de Catalunya a Olot durant els anys noranta, regidor de l'equip de govern de CiU durant els mandats de Pere Macias i Isabel Brussosa i regidor de CiU a l'oposició en el primer mandat de Lluís Sacrest (1999-2003).

El candidat unionista ha destacat que el seu objectiu és "ajudar a la unió i la convivència dels olotins per damunt de les diferències polítiques” i també “ajudar els col·lectius més desafavorits de la ciutat i potenciar els empresaris i treballadors d’Olot, que han situat la localitat dins i fora del mapa de Catalunya”.

Per bé que Ciutadans va esdevenir tercera força política a Olot a les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 21D, a les municipals de 2015 no s'hi va presentar i ara enfronta el seu possible electorat amb dues forces més de la dreta i l'ultradreta, PP (que s'hi que s'hi va presentar sense èxit), i Vox (que ha fagocitat PxC, que també hi va participar sense aconseguir representació). Tanmateix, Vizern ha destacat que la seva candidatura “és evident que serà decisiva en les properes eleccions municipals”.
 
Arxivat a