FIra de la Primavera 2019

L’aniversari de Masoliver i Beveland durà a Olot Doctor Prats el 1r de Maig

El concert forma part dels actes programats a la Fira de la Primavera de la capital garrotxina, que s'afegeix als dos que faran Els Pets

per Redacció , Olot, 9 d'abril de 2019 a les 15:41 |
El batlle d'Olot, junt amb Sandra Masoliver i sor Lucía Caram. | @olotuit.
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un projecte que uneix cultura, solidaritat i la iniciativa d’empreses amb una consolidada trajectòria. Masoliver i Beveland han decidit organitzar diferents actes per a celebrar els 40 i els 25 anys d’història, respectivament. Per aquest motiu, i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, han organitzat el concert que portarà Doctor Prats a la capital de la Garotxa. Després de la seva actuació d’aquest cap de setmana a Girona i dins la gira “Avui lluny és més a prop”, el pròxim dimecres 1r de Maig a dos quarts de set de la tarda pujaran a l’escenari de la Sala El Torín.

La presentació del concert i dels actes de la Festa de la Primavera es va fer aquest dilluns amb la presència de Sandra Masoliver, CEO de Masolive,r i de sor Lucía Caram, impulsora del programa #Invulnerables al qual es destinaran els diners del projecte, juntament amb el batlle d’Olot, Josep M. Corominas

 
Aquest dijous es posen a la venda les entrades per al concert de Doctor Prats a Olot. A través dels canals de venda habituals d’Olot Cultura i presencialment a les oficines de Can Trincheria i a la taquilla del Teatre Principal anticipadament. A la taquilla de la sala El Torín una hora abans del concert també es podran adquirir les entrades per a Doctor Prats, que és la segona vegada que actua a la ciutat. 

 
El concert de Doctor Prats s’afegeix a la doble actuació que els Pets faran a Olot dins dels actes de celebració dels 40 anys de Masoliver i 25 de Beveland. El 17 i 18 de maig, el grup de Constantí presentarà al Teatre Principal d´Olot el seu darrer treball discogràfic SOM. La venda d’entrades per al doble concert dels Pets avança a bon ritme.

 
Els diners que es recullin en els concerts de Doctor Prats i Els Pets es destinaran al programa #Invulnerables destinat a la lluita contra la pobresa. Aquesta iniciativa –impulsada per sor Lucía Caram- treballa perquè tots els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, independentment del seu origen.

L’objectiu és trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació. Invulnerables va dirigit a nens i famílies que viuen en un context de màxima vulnerabilitat. Aquesta intervenció donarà resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, oferint acompanyament i recolzament integral a la família, i orientació als pares i mares.
 

Cartell del concert de Doctor Prats a Olot el 1r de Maig vinent.

 
40è aniversari de Masoliver i 25 de Beveland

Masoliver celebra aquest any el seu 40è aniversari i Beveland, 25. Les dues empreses, fortament arrelades a la Garrotxa i amb projecció internacional, han volgut celebrar el seu aniversari en una iniciativa solidària que uneixi la vessant cultural i social.  Masoliver es va fundar l’any 1979. Dins de Masoliver Grup, la companyia comercialitza i distribueix productes d’alimentació i begudes d’alta qualitat. Les més de 60 marques del seu portafoli es distribueixen a Espanya, Portugal i Cuba a través del canal d’alimentació, on és present a la majoria de grans cadenes, a més de Cash&Carry i el canal Horeca (hotels, restaurants i càterings).
 
L’empresa de licors Beveland, amb 25 anys elaborant licors i destil·lats, va néixer amb la voluntat de ser una empresa de futur, amb gran projecció internacional. L´important ritme de creixement de Beveland al llarg dels últims anys ha facilitat la seva adaptació a les noves tecnologies amb un compromís en la millora constant en la qualitat del producte i el seu disseny, sense oblidar l’atenció al client, buscant d‘aquesta forma la màxima satisfacció del consumidor.
 

 

Participació