Voleu fer una pregunta als candidats a Olot?

NacióGarrotxa enceta una secció d'entrevistes de les eleccions municipals a partir de les preguntes dels lectors amb una mètode molt senzill

Un lector mentre segueix les informacions de les eleccions municipals.
Un lector mentre segueix les informacions de les eleccions municipals. | Adrià Costa.
09 d'abril del 2019
Actualitzat a les 21:31h
NacioGarrotxa enceta una nova secció d’entrevistes, amb preguntes a tots els candidats de les formacions a Olot, la capital de la comarca. La proposta es configurarà a partir de les preguntes dels lectors del diari.

La metodologia es molt senzilla. Escriviu la pregunta al mòdul de comentaris d’aquesta notícia i a qui va adreçada: candidat i partit (inicials). Cada pregunta haurà d’anar dirigida a un candidat en concret i no s'acceptaran propostes de preguntes a més d'un candidat al mateix temps. Si voleu, la podeu signar. També es poden fer a través del Facebook de NacióGarrotxa, Twitter (citant @NacioGarrotxa) o enviant missatges de correu elecrònic a naciogarrotxa@naciodigital.cat.

NacioGarrotxa elaborarà els qüestionaris que inclouran -modificades i aplegades si s'escau– les preguntes proposades. No s'acceptaran preguntes que incloguin insults i falsedats manifestes. Per altra banda, les preguntes estaran subjectes a l'acceptació dels candidats mentre que en tots els casos es poden completar amb algunes preguntes de la redacció.

Les respostes es publicaran en format entrevista durant els dies de la campanya electoral. El termini per a fer preguntes es tancarà el diumenge 5 de maig a les 12 de la nit.

Els candidats a Olot

JuntsxCat: Pep Berga
ERC: Anna Barnadas
PSC: Josep Guix
CUP: Lluís Riera
OeC: Xavier Garcia Zabal
PPC:
Vox: Ignasi Mulleras
Cs: Jaume Vizern
Arxivat a