Una estufa de butà en mal estat causa un incendi en un pis a l'avinguda de Santa Coloma d'Olot

El matrimoni que vivia a la casa i dos parents de la parella han resultat ferit lleu, mentre els tres fills eren camí de l'escola

L'avís de l'incendi s'ha produÏt cap a tres quarts de nou del matí.
L'avís de l'incendi s'ha produÏt cap a tres quarts de nou del matí. | Xavier Borràs.
08 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:30h
Quan han rebut l'avís a tres quarts de nou d'aquest matí, sis dotacions de Bombers s'han traslladat fins al número 76 de l'avinguda de Santa Coloma d'Olot, on s'ha produït un incendi en una casa de planta baixa i dos pisos, ben a prop d'un gran centre comercial de la capital.

Segons les primeres informacions recollides al lloc dels fets per NacióGarrotxa, el foc s'hauria iniciat al primer pis a causa d'una estufa de butà que estava en mal estat. Al domicili hi vivia una família gambiana composta d'un matrimoni amb tres fills i dos parents pròxims. Mentre la parella i els parents han resultat ferits lleus i traslladats a l'Hospital d'Olot, especialment per la intoxicació que ha produït el fum, per bé que sense més conseqüències, els infants, sortosament, ja eren camí de l'escola.
 

L'estufa i la bombona de butà que haurien provocat l'incendi. Foto: Xavier Borràs.


A més de les sis dotacions de bombers, que han extingit el foc ràpidament, s'hi han desplaçat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres més de la Policia Municipal, dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i una altra de Creu Roja. Igualment, hi eren els Serveis Socials de l'Ajuntament d'Olot i el primer tinent de batlle, Pep Berga, per a avaluar el trasllat de la família a un habitatge provisional mentre s'espera el report dels bombers i l'arquitecte municipal quant a l'estat en què ha restat l'edifici després del foc.
 

Un dels ferits lleus, amb protectors grocs als peus, parla amb els Serveis Socials de l'Ajuntament. Foto: Xavier Borràs.

Arxivat a