La Fundació Albert Bosch i Manxa signen un conveni amb un pla d’acció de 3 anys

L'empresa, amb seu a Olot, donarà a l'entitat en un període de 3 anys 27.000 euros 27.000 euros, que es destinaran, amb especial incidència, a la investigació del càncer infantil

Foto de família dels directius de la Fundació Albert Bosch i Manxa.
Foto de família dels directius de la Fundació Albert Bosch i Manxa. | @noelalimentaria.
Redacció
02 d'abril del 2019
Actualitzat a les 8:38h
La Fundació Albert Bosch, de Noel Alimentària i Manxa, han signat un acord de col·laboració a través del qual l’empresa donarà a l’entitat un total de 27.000 euros, que es destinaran a la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils, amb especial incidència a la investigació del càncer infantil, que la fundació impulsa en col·laboració amb l’Hospital Vall d’Hebron.

“La tasca de la Fundació Albert Bosch és de gran valor per a la societat i treballarem per donar tot el suport que estigui en les nostres mans. Manxa vol ajudar perquè la Fundació segueixi aportant millores en sanitat però també que aconsegueixi la notorietat que es mereix dins el nostre àmbit d’actuació”, ha assegurat Joan Agustí, director general de Manxa.

En concret, l’empresa donarà 6.000 euros al 2019, 9.000 euros al 2020 i 12.000 euros al 2021. D’alta banda, Manxa també promourà i difondrà la tasca que desenvolupa la fundació, amb accions tant entre els seus clients com entre els seus proveïdors.

A l’acte de signatura del conveni, celebrat a les instal·lacions de Noel Alimentària, hi van assistir Anna Bosch i Joan Boix, directors generals de Noel Alimentaria i presidenta i vicepresident, respectivament, de la Fundació Albert Bosch; Joan Agustí, director general de Manxa; Mònica Vidal, directora de RRHH i responsabilitat corporativa de Noel Alimentaria; Mireia Canal, responsable de Fundraising de la Fundació Albert Bosch i Alba Vilanova, del departament de Màrqueting de Manxa.
 
Arxivat a