Mari González encapçala +aprop a les Preses, on s'integra ERC per a sumar energies

El grup neix d'una inquietud compartida per molta gent, amb la idea de fer una candidatura aglutinant de moltes voluntats individuals i diverses

Mari González durant la presentació de la candidatura a les Preses.
Mari González durant la presentació de la candidatura a les Preses. | Xavier Borràs.
01 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:36h
Al parc de la plaça del 1r d'Octubre de les Preses, Mari González –fins ara regidora a l'oposició– va presentar aquest passat divendres, junt amb tot el seu equip, la candidatura +aprop, en què Esquerra Republicana s'integra "amb la voluntat de sumar energies i fer més gran i participatiu un projecte engrescador, però divers i amb diferents sensibilitats". La candidata a batlle és mestra a l'Escola Verntallat de la Vall d'en Bas.

La llista dels 9 possibles regidors a ocupar el Consistori presenc, que actualment dirigeix Pere Vila (PDECat) –qui es torna a presentar– resta així:

1. Mari González
2. Estel Muntada
3. Gil Danés
4. Txell Aguilera
5. Montse Aguilar
6. Josep Estartús
7. Pere Puig
8. Mònica Portas
9. Rubén Giménez
 

Mari González amb tot l'equip de la candidatura +aprop. Foto: Xavier Borràs.


Segons la candidata, "el primer objectiu de +aprop és el d’integrar el màxim de idees i persones; volem un poble obert al debat i al diàleg constructiu, capaç de teixir vincles i trobar complicitats per avançar cap a objectius comuns".

González va detallar que apostaven perla transparència i per un model de poble decicidit en tots. "Des de l'Ajuntament actuarem com a catalitzadors de les inquietuds socials, liderarem els projectes de la ciutadania i apostarem decididament per actuacions que tinguin un impacte positiu per a totes les famílies", va afirmar.

Per a la candidata, l’objectiu pròxim és que tothom se senti part del projecte, sense excloure a ningú, amb atenció especial als nens, joves i gent gran. "Farem nostres les inquietuds de les famílies i buscarem la conciliació en la mesura que els serveis i els espais serveixin per incentivar activitats conjuntes i accessibles a tothom", va reblar.







 
Arxivat a