Pep Berga presenta la candidatura de JxCat a Olot amb voluntat de continuïtat

L'actual tinent de batlle de l'Ajuntament d'Olot, que pren el relleu de Josep M. Corominas, destaca "el compromís amb la ciutat de les dones i homes de la candidatura"

Pep Berga acompanyat dels onze membres de la seva llista.
Pep Berga acompanyat dels onze membres de la seva llista. | Martí Albesa.
22 de març del 2019
Actualitzat a la 13:15h
La candidatura de Junts per Catalunya d'Olot a les eleccions municipals del 26 de maig és "un projecte de progrés i de continuïtat, que no de continuisme; un projecte de ciutat i no de mandat, amb un equip preparat per afrontar el futur”, ha afirmat Pep Berga aquest dijous, a l'antiga plaça del Puig del Roser, en la presentació de la candidatura als mitjans, just minuts abans que la fes pública a la ciutadania a la Sala El Torín.

L'actual tinent de batle de l'Ajuntament d'Olot, Pep Berga ha destacat "el compromís amb la ciutat de les dones i homes de la candidatura", on s'apleguen moltes sensibilitats i edats. Mentre hi repeteixen cares conegudes com les d'Estanis Vayreda, Montserrat Torres i Josep Maria Coma –actuals regidors al Consistori–, s'hi incorporen vuit membres nous: a més d’Imma Muñoz i Agustí Arbós –primeres incorporacions anunciades fa uns dies per NacióGarrotxa– també s’afegeixen a l’equip de Junts per Catalunya a Olot Mariona Camps, Jordi Güell, Gemma Canalias, Gemma Pujolar, Aniol Sellabona i Adriana Francés.

Berga ha explicat que es tracta d’un equip amb una mirada generacional molt àmplia, ja que incorpora gent de totes les edats i amb molta il·lusió per a treballar per la ciutat. Segons el candidat, són persones compromeses amb la ciutat i amb el país que se sumen al projecte de Junts per Catalunya Olot amb la voluntat de contribuir d’una manera més directa encara en el present i el futur de la ciutat.

D’aquest projecte, i de manera resumida, Pep Berga en destaca quatre eixos que giren a l’entorn del progrés social, la prosperitat econòmica, la transformació urbana i la construcció democràtica, amb accions concretes que van des de la gran biblioteca pública a Can Sacrest, l'Espai Cràter, la variant d'Olot o la nova seu de DinàmiG, la piscina municipal coberta, la finalització de la remodelació de la residència de l'Hospital Sant Jaume, el nou CAP al barri de Sant Miqueli, encara, un nou programa de noves oportunitats per a joves en el període 2020-2021.
 

L'equip de JxCat a Olot s'ha presentat a l'antiga plaça del Puig del Roser, damunt de la Sala El Torín. Foto: Martí Albesa.


L'equip de Junts per Catalunya a Olot
  • Estanis Vayreda, nascut l’any 1972. Llicenciat en Ciències de la Informació i en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Gestió i Direcció Pública per ESADE, màster en e-business per la Universitat Politècnica de Catalunya i postgrau en Gestió d’institucions locals per la Universitat de Girona.
En l’actualitat és el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot i regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme. Des de l’any 2008 és director general de SUMAR, empresa d’acció social amb serveis arreu del país.
 
Soci d’Òmnium Cultural, entre altres entitats i associacions.
  • Imma Muñoz, nascuda l’any 1972. Infermera de professió, amb estudis cursats a la Universitat de Vic i postgraus d’Atenció pre-hospitalària urgent i gestió infermera a la Universitat de Girona.
Des de l’any 2005 és Cap d’unitat infermera del Servei d’Urgències i Emergències de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.
 
Forma part de la Comissió per a la prevenció i atenció de la violència masclista a la Garrotxa i també de la Comissió d’emergències de la Garrotxa.
 
Experiència en l’àmbit municipal. Ara és regidora de Riudaura.
 
Sòcia d’Òmnium Cultural.
 
  • Agustí Arbós, nascut l’any 1994. Graduat en Història per la Universitat de Barcelona. Màster en Formació de Professorat d’ESO i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes per la Universitat de Girona.
En l’actualitat treballa com a adjunt de cap d’Operacions a Bellapart Group.
 
Membre del grup Fòrum Carlemany Júnior des del 2018 i impulsor de l’entitat Faràndula Ràcing Team.
  • Montse Torras, nascuda l’any 1957. Assessora financera. Regidora de l’Ajuntament d’Olot des del 2011, responsable de Serveis Interns.
Gran aficionada al bàsquet. Durant més de trenta anys ha entrenat a diferents clubs i centres escolars de la ciutat d’Olot, Cor de Maria, Escola Pia i CB Olot, passant per totes les categories, tant femenines com masculines.
 
Sòcia d’Òmnium Cultural.
  • Mariona Camps, nascuda l’any 1965. Pedagoga.
Llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Audició i Llenguatge per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diplomada en Magisteri per la Universitat de Girona.
 
En l’actualitat treballa com a tècnica del Departament d’Atenció Educativa Inclusiva i Orientació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
 
Sòcia d’Òmnium Cultural.
  • Jordi Güell, nascut l’any 1964. És directiu públic. En aquests moments a l’Ajuntament d’Olot, com a gerent.
Llicenciat en Enginyeria Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya, postgrau en Desenvolupament local i regional per la Fundació Les Heures de la Universitat de Barcelona, postgrau en Gestió de la qualitat en empreses de serveis per la Universitat Oberta de Catalunya i mestratge en Direcció i Gestió Pública per ESADE.
 
Li agrada viatjar i la muntanya. Va ser impulsor de la secció jove del Centre Excursionista d’Olot. Soci d’Amnistia Internacional i d’Òmnium Cultural.
 
  • Adriana Francés, nascuda l’any 1974. Diplomada en Relacions Públiques i Comunicació per la Universitat de Girona.
Entre altres responsabilitats professionals, ha estat directora comercial de l’Hotel Melià Girona i responsable de la implementació de l’empresa Balliu Export a Austràlia. En l’actualitat treballa a Grup Morera com a coordinadora d’esdeveniments de l’empresa CM Restaurants i Allotjaments i com a Project Manager de l’empresa Royalverd.
 
Mare de tres fills, aficionada i vinculada a l’esport.
  • Gemma Canalias, nascuda l’any 1982. Tècnica en promoció econòmica i experta en TIC.
Fa set anys que desenvolupa la seva activitat professional en institucions públiques. Abans d’això, i en l’àmbit de l’empresa privada, coordinava tasques de programes de treball, supervisió, execució i assessorament de projectes i serveis d’ atenció a les persones, a Olot mateix però també a Lleida, Galícia, Andorra, Irlanda, Escòcia, Estònia i Nova York.
 
Llicenciatura en Investigació i Tècniques de Mercat i en Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Oberta de Catalunya, diplomatura en Ciències Empresarials a la Universitat de Girona i Grau Superior Tècnic d’Administració i Finances a l’IES Bosc de la Coma d’Olot.
 
Apassionada per la innovació. Li encanta viatjar i conèixer diferents cultures i paisatges. Actualment forma part de la Junta veïnal de Batet i de l’Associació de dones Alba.
  • Josep Maria Coma, nascut l’any 1981. És enginyer tècnic industrial mecànic per la Politècnica de Catalunya.
Des de novembre de 2010 treballa a l’àrea internacional de Sorachim, SA, empresa dedicada a matèries primes utilitzades per a la fabricació dels reactius de diagnòstic clínic.
 
És regidor de Participació, Transparència i Govern Obert i també de Festes a l’Ajuntament d’Olot.
 
Gran aficionat a l’esport, forma part de nombroses entitats de la ciutat, com els Almogàvers Garrotxins i els Murruts.
  • Aniol Sellabona, nascut l’any 1990. És mestre. Màster oficial d’Educació en la Diversitat (Universitat de Girona, 2013) i en Diagnòstic i Intervenció en Neuropsicopedagogia (UdG, 2015).
Professor associat del departament de Pedagogia de la Universitat de Girona (2015-2019). Actualment treballa com a Tècnic d’Educació a l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot.
 
Apassionat de l’esport. Membre de la Junta del Centre Cultural “els Catòlics”. Director de la Cavalcada i el Campament Reial. També és membre dels Almogàvers Garrotxins i soci del Centre Excursionista Olot, entre altres.
  • Gemma Pujolar, nascuda l’any 1962. Professora de Formació Professional dels cicles formatius de les famílies d’Administració i Comerç.
Diplomada en Ciències Empresarials.
 
Professora de cicles formatius des del 1986. Actualment imparteix classes de Logística i Emmagatzematge en el Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional i Operacions administratives de compravenda, Operacions administratives de recursos humans i Empresa aula en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa.
  • Pep Berga, nascut l’any 1964. És tècnic de l’administració de la Generalitat de Catalunya.
Llicenciat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, diploma de Postgrau en Gestió i Administració Local (Aula d’alts estudis electes – UAB i ACM), diploma d’Especialització Universitària de Funció Gerencial a les Administracions Públiques (Universitat Ramon Llull) i màster en Direcció Pública (EMPA – ESADE).
 
En l’actualitat és el primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura; d’Educació i de Benestar Social i Drets Civils.
 
Li interessa gairebé tot, la cultura, els llibres, l’esport, viatjar ... Però sobretot li interessen les persones.
 
És membre actiu de diferents entitats i associacions de la ciutat. Soci d’Òmnium Cultural.
 
Arxivat a