«La venganza de Don Mendo» torna a l'Orfeó Popular Olotí deu anys després

L'actor Jaime Blanch dirigeix l'astracanada de Pedro Muñoz Seca els dies 23, 24, 30 i 31 de març a les vuit del vespre

Redacció
20 de març del 2019
Actualitzat a les 10:47h
L'actor Jaime Blanch dirigira «La venganza de Don Mendo».
L'actor Jaime Blanch dirigira «La venganza de Don Mendo». | RTVE.
Aquesta primavera l’Orfeó Popular Olotí recupera una de les obres que més èxit ha recollit entre les seves parets, amb l’objectiu de fer passar una bona estona a tothom qui s’hi vulgui acostar. L’actor Jaime Blanch torna a la direcció de La venganza de Don Mendo –l'astrcanada de Pedro Muñoz Seca– i, amb ell, la majoria dels actors i actrius que ara fa 9 anys van posar-se a la pell dels personatges d’aquesta farsa sobre l’Edat Mitjana.

Els particulars cavallers de la taula quadrada reviuran novament per al gaudi dels assistents: Don Mendo, Magdalena, el marqués de Moncada, Azofaifa, el Duque de Toro... Tots tornaran a jugar un paper en l’aventura del noble Don Mendo per a venjar-se de qui el va ultratjar. Pocs coneixen l’essència de l’obra com Jaime Blanch, qui durant anys va interpretar-la per tot d’Estat.

Ara, l’adaptació d’aquesta hilarant comèdia en vers es podrà veure novament a l’Orfeó els dies 23, 24, 30 i 31 de març a les 8 del vespre. Les entrades es poden adquirir a la cafeteria de l’entitat, al carrer Bellaire, 4, d’Olot.
 
Arxivat a