Torna el taller per a infants de 2 i 3 anys de Marboleny

La proposta de l'Espai de dansa catalana d'arrel tradicional de les Preses obrirà inscripcions la setmana que ve fins a exhaurir places

Les mainades més menudes prendran consciència del propi cos i de l'espai.
Les mainades més menudes prendran consciència del propi cos i de l'espai. | @marboleny.
Redacció
19 de març del 2019
L'Espai de dansa catalana d'arrel tradicional de les Preses té a punt una nova edició del Taller de Pares i Infants. Es tracta d’una proposta dirigida exclusivament a nens i nenes de 2 i 3 anys, nascuts el 2015 i el 2016. En aquesta activitat es proposa un treball de sensibilització per a prendre consciència, ja de ben petit, del propi cos i de l’espai; establint un lligam afectiu a través de la música, que acompanya i suggereix el moviment en les activitats proposades.

Per a la realització del taller cal que els nens i nenes vagin acompanyats d’un adult, preferiblement el pare o la mare, o també d’una altra persona propera a l’infant. L’adult participa en tota la sessió de manera activa.
 
Pares i fills comparteixen 45 minuts de diversió combinada amb la descoberta per part de l’infant de la música i el moviment. Tot plegat a través de jocs musicals, danses i cançons tradicionals i audicions musicals en moviment de diversos estils a partir dels principis pedagògics de la Rítmica Dalcroze.
 
En total es faran 6 sessions del Taller de Pares i Infants els dimarts 7, 14 i 21 de maig i 4, 11 i 18 de juny de 17 h a 17.45 h a l'Espai de dansa d'arrel tradicional de Les Preses. Les inscripcions per al curs s’obriran el pròxim 25 de març fins a exhaurir places i es podran fer presencialment a l’Espai de dansa d’arrel tradicional, a [email protected] o al 972 693 485.
 
Arxivat a