La Bianyal és finalista als Premis de l’Associació Catalana de Crítics d’Art

El projecte "Fancinc", de l’artista Pere Llobera, també està nominat com a finalista a la categoria de Projecte artístic

Cartell de la BIanyal 2018.
Cartell de la BIanyal 2018. | Martí Albesa
Redacció
19 de març del 2019
Actualitzat a les 8:42h
La Bianyal –itinerari cultural organitzat per l’Ajuntament de la Vall de Bianya i l’Associació Binari– opta enguany com a finalista dels Premis de l’Associació Catalana de Crítics d’Art de Catalunya 2019 en la categoria d’Espais i iniciatives. Els altres quatre finalistes són el Programa d’Arts Visuals de la Diputació de Barcelona; el Festival Scan, a Tarragona; la Blueproject Foundation, a Barcelona, i l’Eufònic Festival, a Sant Carles de la Ràpita.

El guanyador es farà públic en la gala de lliurament de premis que tindrà lloc el dimarts 2 d’abril a les 19.00 h a l’Auditori del Museu d’Art Contemporani de Barcelona.
 

El «Fancinc» de Pere LLobera aplega sis publicacions prèvies. Foto: @binariolot.


Per altra banda, el projecte Fancinc de l’artista Pere Llobera, també està nominat com a finalista a la categoria de Projecte artístic. Fancinc són cinc publicacions que parteixen de l’estètica del fanzine i que l’any passat es va reeditar –amb un packaging especial per a donar unitat al conjunt– en col·laboració amb l’Associació Cultural. Precisament, la seva presentació va tenir lloc en la darrera edició de la Bianyal 2018.