VÍDEO El Planestiueja't de les Planes d'Hostoles revela el programa d'enguany

Del 6 de juliol al 31 d'agost hi passaran grups i solistes com The Sey Sisters, Beth, Judit Neddermann, Quimi Portet, la GiOrquestra, Dani Nel·lo o El Pot Petit

Joan Soler, Eduard Llorà i Mireia Canal han presentat el Planestiueja't 2019.
Joan Soler, Eduard Llorà i Mireia Canal han presentat el Planestiueja't 2019. | Xavier Borràs.
19 de març del 2019
Aquest dilluns, 18 de març, s'ha presentat als jardins del l'Hotel Can Garay de les Planes d'Hostoles –un edifici modernista de 1906–,  la programació de la quarta edició del Planestiueja't, el Festival d'Estiu de la Garrotxa, que s'iniciarà el 6 de juliol i es clourà el 31 d'agost, amb nou propostes diverses, moltes en clau femenina, perquè dins de la programació hi trobareu una forta presència de dones com el trio The Sey Sisters i les seves potents veus, o les cantants Beth o Judith Neddermann que donaran el to més melòdic a les nits d’estiu.
 

The Sey Sisters actuaran a Les Voltes el dissabte 13 de juliol. Foto: @aj_planes.


Durant la compareixença, que ha comptat amb la presència del batlle, Eduard Llorà, el regidor de Cultura, Joan Soler, i Mireia Canal, en representació de la Fundació Albert Bosch –a la qual es dediquen els guanys d'alguns del concerts programats en solidaritat amb els infants que pateixen càncer infantil–, el batlle de les Planes ha comentat que el festival "va néixer fa 4 any amb la voluntat d’oferir concerts de qualitat, però alhora assequibles per a un públic variat" en en diferents escenaris privats i alguns de municipals "per a crear aquell ambient únic i de vincles especials" que és un dels distintius des dels seus inicis.


Aquest any el Planestieuja't compta amb propostes musicals amb uns estils ben definits. D’una banda, les The Sey Sisters ofereixen un viatge musical que transcorre des del gòspel fins a la música africana; el cantautor català Quimi Portet, ens aproxima al rock galàctic; la GiOrquestra ens ofereix músiques de pel·lícula amb el magnífic so d’una orquestra simfònica; Dani Nel·lo amb els ‘saxofonistas salvajes’ ens transporta al jazz més visceral i, finalment, per al públic familiar s'ha preparat l’espectacle El Rey León i els concerts d’El Pot Petit i Reggae per Xics.
 

A l'emblemàtic Hotel Can Garay hi actuaran Quimi Portet i Judit Neddermann. Foto: Xavier Borràs.


Els concerts es faran en espais emblemàtics de la vila com la Torre dels Til·lers, la terrasa de la cafeteria Les Voltes de la plaça Major, el restaurant La Curenya –situat sota el castell d'Hostoles–, el Mas Vedruna, l'àrea de pícnic La Parada del Jonquer, l'Hotel Can Garay i el Mas El Siubés.

En les tres anteriors edicions s'ha comptat amb artistes com Catarres, Pep Poblet, Adrià Puntí, Albert Pla, Pedro Guerra o Manu Guix. Aquest 2019,doncs,  també es plantegen propostes eclèctiques que tinguin en compte els diferents públics i els diferents estils, però amb el denominador comú de la qualitat.

Aquest any tornem a comptar amb la Fundació Albert Bosch, que dedica els seus esforços a la investigació de malalties infantils en col·laboració amb l’hospital Vall d’Hebron, i patrocinarà la festa familiar que hem preparat pel dia 10 d’agost amb actuacions musicals, inflables, tallers, etc.

Com ja es va fer en l’edició passada, trobareu tota la informació del festival a la pàgina web i les xarxes socials del Planestiueja't. Les entrades per als espectacles de pagament es posaran en venda en línia aquesta setmana i la següent als locals habituals del poble.

+ informació:

Podeu descarregar-vos el dossier amb la programació des d'aquest vincle.
 

Imatge gràfica del Planestieuja't. Foto: @aj_planes.

Arxivat a