L'Escola Municipal d'Expressió d'Olot fa un taller de teatre amb Anna Aumatell

Amb l’objectiu principal de fer un tast del món de la improvisació, perdre la vergonya i reforçar la capacitat de parlar en públic, s'iniciarà el 13 d'abril i durarà fins al mes de juny

Al taller de teatre a l'EME es treballarà la improvisació.
Al taller de teatre a l'EME es treballarà la improvisació. | EME.
Redacció
15 de març del 2019
Actualitzat a les 9:13h
Aquesta primavera qui vulgui provar d'introduir-se en el món del teatre ho tindrà molt fàcil! De fet, ja s'han obert les inscripcions per al monogràfic de teatre de l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot, que impartirà l'actriu olotina Anna Aumatell. Un curs de tres mesos de teatre per a adults, que començarà la primera setmana d'abril i durarà fins al mes de juny. 
 
Cada dijous de 18:30h a 20:30h es realitzarà aquest monogràfic amb l'objectiu que els participants millorin la creativitat i s'ho passin bé a través del teatre. El preu és de 111€ per a tot el trimestre i les inscripcions estan obertes a la secretaria de l'Escola Municipal d'Expressió (avinguda de Sant Joan les Abadesses, 20-22 d'Olot) de dilluns a divendres de 17:30h a 19:30h.
 
Per als qui els interessi fer només un tastet es durà a terme un Taller d'una sessió el dissabte 13 d'abril de 17h a 20h a l'Escola. Amb un preu de 14 €, que inclou el berenar. Es treballarà a partir del joc teatral i exercicis bàsics d'improvisació perquè els participants trobin el seu espai de creixement i diversió propi.
 
Així doncs, qui tingui ganes de provar el teatre ja no té excusa. Es pot escollir un curs més complet de tres mesos o un intensiu d'una tarda per a passar-ho bé tot aprenent tècniques teatrals bàsiques. 
 
Tots els cursos van a càrrec de l'actriu Anna Aumatell. Es pot trobar més informació a www.annaaumatell.com, al telèfon 680 717 901, o a la secretaria de l'Escola Municipal d'Expressió.
 

 
Arxivat a