Concert solidari

Masoliver i Beveland organitzen un concert solidari amb Els Pets a Olot

El 17 i 18 de maig, el grup de Constantí presentarà al Teatre Principal "Som", el seu darrer treball discogràfic

per Redacció, Olot, 15 de març de 2019 a les 08:17 |
Els Pets presentaran «Som» a Olot el 17 i el 18 de maig. | ACN.
Les empreses garrotxines Masoliver i Beveland organitzen un concert solidari que durant dos dies portarà Els Pets a Olot. El 17 i 18 de maig, el grup de Constantí presentarà al Teatre Principal d´Olot el seu darrer treball discogràfic, Som. Les entrades per al concert, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, es posen a la venda a través dels canals de venda habituals d’Olot Cultura i presencialment a les oficines de Can Trincheria i a la taquilla del Teatre Principal.

Masoliver celebra així el seu 40è aniversari i Beveland el seu 25è, tal com Sandra Masoliver, CEO de Masoliver, i Joel Masoliver, CEO de Beveland, van fer present aquest dijous a l’Ajuntament d’Olot. L’acte també ha comptat amb l’assistència del regidor de Cultura d’Olot, Pep Berga, el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, i sor Lucía Caram, impulsora del projecte #Invulnerables.

 

Després de cinc anys del seu darrer disc d’estudi, Els Pets, tornen als escenaris amb tota la força de la ma d’un nou treball discogràfic: Som.  Amb una escenografia i posta en escena acurada, presenten el seu nou disc en una gira que, a dia d’avui, ha exhaurit entrades en tots els llocs on han tocat.

La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu i, en aquesta nova gira, presentaran un directe que reflecteix un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal, un directe exclusiu, amb un nombre més reduït d’actuacions al que ens tenen acostumats el grup. L’afany de proposar un directe nou, amb una connexió amb el públic més estreta, fa que, veure Els Pets, sigui un esdeveniment molt especial.


Els diners que es recullin es destinaran al projecte #Invulnerables destinat a la lluita contra la pobresa. Aquesta iniciativa treballa perquè tots els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, independentment del seu origen. L’objectiu és trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació. Invulnerables va dirigit a nens i famílies que viuen en un context de màxima vulnerabilitat. Aquesta intervenció donarà resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, oferint acompanyament i recolzament integral a la família, i orientació als pares i mares.
 

Pep Berga, Sandra Masoliver, sor Lucía Caram, Joel Masoliver i Estanis Vayreda durant la presentació de la iniciativa solidària. Foto: @olotuit.


Dins el marc de la responsabilitat social corporativa, l´objectiu de Masoliver i Beveland amb aquests concerts és donar suport a la cultura catalana i al programa solidari #Invulnerables de Sor Lucía Caram i l´Obra Social ‘la Caixa’. Concretament, Masoliver i Beveland destinaran els beneficis dels concerts a realitzar projectes solidaris a les comarques gironines.
 
2019 un any d’aniversaris per a Masoliver i Beveland
 
Masoliver es va fundar l’any 1979. Dins de Masoliver Grup, la companyia comercialitza i distribueix productes d’alimentació i begudes d’alta qualitat. Les més de 60 marques del seu portafoli es distribueixen a Espanya, Portugal i Cuba a través del canal d’alimentació, on és present a la majoria de grans cadenes, a més de Cash&Carry i el canal Horeca (hotels, restaurants i càterings).
 
Masoliver és una de les principals empreses del sector de la distribució de productes d’alimentació i begudes a Espanya. Al llarg d’aquests 40 anys, Masoliver s’ha consolidat com una moderna i dinàmica companyia preparada per afrontar els reptes de futur i garantint el millor servei i atenció al client.
 
L’empresa de licors Beveland, amb 25 anys elaborant licors i destil·lats, va néixer amb la voluntat de ser una empresa de futur, amb gran projecció internacional. L´important ritme de creixement de Beveland al llarg dels últims anys ha facilitat la seva adaptació a les noves tecnologies amb un compromís en la millora constant en la qualitat del producte i el seu disseny, sense oblidar l’atenció al client, buscant d‘aquesta forma la màxima satisfacció del consumidor.
 

 

Participació