Miquel Reverter repeteix com a candidat a batlle a Castellfollit de la Roca

Esquerra Republicana ratifica la candidatura perquè es continuï en la línia política iniciada ara fa quatre anys

Miquel Rverter, actual batlle de Castellfollit de la Roca.
Miquel Rverter, actual batlle de Castellfollit de la Roca. | @erc_fedgirona.
Redacció
12 de març del 2019
Actualitzat a les 9:11h
L’executiva local d’Esquerra Republicana (ERC) de Castellfollit de la Roca ha ratificat l’actual batlle, Miquel Reverter, com el seu candidat a la batllia del poble. Així, Reverter encapçalarà de nou la candidatura del partit republicà al consistori en les eleccions municipals del mes de maig. L’any 2015, la llista d’Esquerra va guanyar amb una àmplia majoria, on va aconseguir 7  representants a l’Ajuntament contra els dos que va abastar CiU.
 
Reverter, de 44 anys, comptarà al seu costat amb una barreja de gent implicada i amb experiència. Alguns dels actuals regidors optaran de nou a continuar treballant pel poble, però la llista també incorpora noves cares vinculades amb la vida social de Castellfollit.
 
El grup enceta ara un període per a acabar de definir les línies bàsiques del programa de govern, on farà una incidència especial en la participació popular i la transparència. L’equip també procurarà continuar completant balanços econòmics positius, que han permès reduir el deute municipal gairebé un 40% en la seva etapa al capdavant del consistori, sense deixar d’invertir en la millora de Castellfollit.