Comarques de muntanya

Calvet tracta amb les comarques de muntanya l'accessibilitat als nuclis habitats

Van ser presents en la trobada amb el conseller, entre d'altres, representants del Consell Comarcal de la Garrotxa

per Redacció, 11 de març de 2019 a les 07:30 |
Un moment de la trobada entre Damià Calvet i els consellers comarcals. | @gencat.
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i representants territorials de les comarques de muntanya es van reunir aquest passat dijous per a tractar sobre l’accessibilitat als nuclis habitats.

En concret, van participar en la trobada representants dels consells comarcals de la Garrotxa, l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, el Berguedà, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Ripollès i el Solsonès. Així mateix, van assistir el secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra, el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins, i el director de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i l’Aran, Pere Porta.
 
Durant la trobada, els participants van tractar sobre l’estat de la xarxa municipal de camins veïnals i els mecanismes de col·laboració entre l’administració de la Generalitat i les administracions comarcals per a vetllar per al manteniment i per a la conservació de la xarxa, tenint en compte, també, els aspectes de vialitat hivernal.

 

 

Participació