Teatre

«Hamlet» en anglès aquest dimecres al Teatre Principal d'Olot

Es recomana especialment per a tots aquells que tinguin un nivell d'anglès B-2, l'equivalent al First Certificate

per Redacció, Olot, 5 de març de 2019 a les 08:00 |
La companyia Les Mirones presenta aquesta adaptacio de «Hamlet». | @OlotCultura.
Us atreviu a seguir una obra de William Shakespeare en anglès aquest dimecres a les vuit del vespre al Teatre Principal d'Olot? La història del fantasma del rei de Dinamarca que s'apareix al príncep Hamlet perquè vengi el seu assassinat és àmpliament coneguda. Aquesta setmana, hi ha una bona oportunitat de veure-la en la llengua original, recomanada especialment per a tots aquells que tinguin un nivell d'anglès B-2, l'equivalent al First Certificate.
 
La companyia Les Mirones presenta aquesta adaptació de Hamlet, de William Shakesperare, una obra enigmàtica i misteriosa en la qual cada personatge és un artista de la simulació. El mateix Hamlet és un ésser en contínua transformació. En ell hi caben la cortesia i la reflexió, al costat de la passió, la burla, l'enigma o la possibilitat de bogeria.

 

Hamlet cha de omplir la venjança per la mort del seu pare Foto: @OlotCultura.


Hamlet is an enigmatic and mysterious play in which every character is an artist of simulation. Hamlet himself is someone in continuous transformation. He shows us that courtesy and reflection coexist next to passion, mockery, enigma or even the possibility of madness. The atmosphere at Elsinore castle is claustrophobic and hostile which is shown in solemn scenes with ironic twists, full of characters pressing Hamlet to revenge his father’s death.


Al castell d’ Elsenor, en un ambient claustrofòbic i hostil, s'alternen escenes solemnes i revessos irònics, al mateix temps que s'hi agita una cort de personatges el sentit últim dels quals serà portar Hamlet a vèncer la seva tensió interna i complir la venjança per la mort del seu pare.

Preu: 10 euros

Venda d’entrades: https://olotcultura.koobin.com/hamletornot060320192000

 

Participació