Els Titots d'Olot donen a l'Oncolliga els diners de de les disfresses d'enguany

La colla carnavalera va decidir repetir vestits i destinar el pressupost a la causa solidària contra el càncer

La colla d'Els Titos d'Olot.
La colla d'Els Titos d'Olot. | @OncolligaGi.
Redacció
04 de març del 2019
Actualitzat a les 9:33h
La colla Els Titots d'Olot, que enguany celebra els 30 anys des de la seva fundació, ha decidit repetir la disfressa de la seva primera participació als carnavals i donar a la Fundació Oncolliga Girona els diners que s'havien de destinar a la confecció de les disfresses d'aquest 2019.

L'anunci es va fer el 16 de febrer passat, durant el sopar de colles carnavaleres de la Garrotxa, al qual va assistir Dani Codinach en representació de la delegació d'Oncolliga a Olot. Codinach va agrair als membres d'Els Titots aquest gest solidari en un aniversari tan especial per a ells i els va desitjar molts d'èxits. 

La Run4Cancer dobla la recaptació

La delegació d'Oncolliga a Olot vol destacar, també, el seu agraïment a totes les persones, empreses i entitats que han fet possible que la 5a edició de la Run4Cancer fos un èxit rotund. La cursa d'Olot va ser la més multitudinària de les vuit que es van celebrar simultàniament en diferents poblacions gironines el 10 de febrer passat, amb 1.200 participants, i també la que va recollir més diners, amb un total de 12.000 euros, el doble que en l'edició anterior.

Pel que fa al balanç econòmic global, amb el conjunt d’inscripcions a les vuit curses es van recollir un total de 40.528,73 euros, als quals cal sumar-hi 4.250 euros en concepte de donatius d’empreses patrocinadores: Gran Jonquera, Armacell, Seat Proauto, Autocars Solà, Rotary Club Garrotxa, CBG i Dipsalut. En total, 44.778,73 euros que, un cop descomptades les despeses d’organització, deixen uns beneficis de 32.086,55 euros.
 
Arxivat a