Últims dies per inscriure's a la 2a Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts

Quan encara falta un mes per al tret de sortida del 31 de març, ja hi ha 500 persones inscrites

Entre d'altres actes, després de la cursa hi haurà una sessió de zumba amb TopTeam.
Entre d'altres actes, després de la cursa hi haurà una sessió de zumba amb TopTeam. | @santjoanfontsaj.
Redacció
28 de febrer del 2019
El proper diumenge 31 de març tindrà lloc un dels esdeveniments esportius més grans que s’organitza al municipi de Sant Joan les Fonts, fruït de la proposta popular d’un grup de veïns/es, la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i el suport de  patrocinadors privats, es durà a terme per segon any consecutiu la Cursa de la Dona. Una marxa de 6 km per fer corrent o caminant amb tots els beneficis destinats a l’Oncolliga.

La marea rosa pintarà els carrers i paratges de Sant Joan les Fonts al llarg del recorregut que transcorrerà la cursa. Encara falta prop més d‘un mes per l’inici de l’esdeveniment i ja hi ha més de 500 persones inscrites, entre els quals també hi ha homes i nens, ja que una de les particularitats d’aquesta marxa és que està oberta a tothom, no exclusivament a dones. És una cursa inclusiva per a tots els nivells i amb recorregut apte per a gent amb mobilitat reduïda o cadira de rodes.

La cursa donarà el tret de sortida a les 10h del matí i sortirà del Prat de les Coromines de Sant Joan les Fonts. Els sis quilòmetres transcorreran diversos indrets del municipi, passant pels carrers del nucli, travessant el riu Fluvià pel pont medieval, els paratges del “terra vermell”, la ruta de Fonts i Verlets, arribant a la Canya i tornant a través de part del biciarril. Paratges, camins rurals i urbans, que oferiran una varietat de paisatges i sense desnivell.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web www.curses.cat o presencialment a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts (de dilluns a divendres de 8h a 15h i dijous de 16h a 18:30h) per un preu de 8€ fins aquest dijous 28 de febrer, a partir de llavors el preu passarà a ser de 10€.

El mateix dia de la cursa hi haurà un seguit d’activitats programades, com ara sessió de zumba per a tothom a càrrec del TopTeam, tallada de cabells per a “Mechones solidarios” que compta amb la col·laboració de les perruqueres del poble, i també esmorzar per als inscrits.
Aconsellem a tots els que vulguin formar part d’aquest esdeveniment que s’inscriguin el més aviat possible per assegurar la samarreta de record, l’esmorzar i donar temps a l’organització de gestionar el bon desenvolupament de l’activitat. De totes maneres per als indecisos que fins a l’últim moment no sapiguen si podran venir, sempre es podran inscriure online fins el diumenge 24 de març.

 
Arxivat a