«Fourmillante», de Miquel Àngel Llauger, es presenta divendres a Olot

Jaume Bosquet presentarà junt amb l'autor mallorquí aquest llibre de poemes a les set del vespre a Can Trincheria

El poeta mallorquí Miquel Àngel Llauger.
El poeta mallorquí Miquel Àngel Llauger. | @OlotCultura.
Redacció
28 de febrer del 2019
Actualitzat el 02 de març a les 11:40h
Fourmillante, de Miquel Àngel Llauger, conté 60 poemes escrits en decasíl·labs cadascun dels quals s’enllaça amb el següent a través d’algun incident o d’algun personatge. Entre tots segueixen el transcurs de 24 hores en la vida d’una ciutat, des de gairebé les quatre de la matinada d’un dia fins a quasi les quatre de la matinada de l’endemà. Fourmillante també és, per tant, una novel·la. I és, a més a més, una novel·la coral, perquè cadascun dels poemes el protagonitza un personatge diferent, que dona títol a la composició.

L'autor, el mallorquí Miquel Àngel Llauger (1963), també és un polític, coordinador general en l'actualitat d'Els Verds de Mallorca i diputat al Parlament de les Illes Balears en la VII legislatura. És llicenciat en filologia catalana i professor de secundària d'anglès. Ha escrit llibres de versos i de relats, col·labora al Diari de Mallorca i a les revistes Randa i Lluc, ha traduït poesia de l'anglès al català i ha rebut els premis Bernat Vidal i Tomàs de Santanyí (1986) per L'arena de l'amor i el premi Crítica Serra d'Or de traducció poètica en 2013 per Antologia de Spoon River, d'Edgar Lee Masters

Fourmillante ha obtingut el 16è Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater.

La presentació del llibre serà aquest divendres, 1r de març, a les set del vespre, a Can Trincheria, i anirà a càrrec del saltenc Jaume Bosquet, del Grup 62, que ha editat el poemari.
 
Arxivat a