Besalú fa conèixer el passat jueu aquest cap de setmana

Dissabte i diumenge hi haurà un mercat artesanal i visites teatralitzades pel call i sobre el món judaic

Els viistants podran gaudir de les visites teatralitzades i del mercat artesanal.
Els viistants podran gaudir de les visites teatralitzades i del mercat artesanal. | @besalu_turisme.
Redacció
27 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:29h
Tot el passat jueu de Besalú torna aquest cap de setmana del 2 i del 3 de març en una nova edició del "Besalú, ciutat jueva", que conjumina l'amenitat i la cultura per a conèixer el patrimoni de la vila comtal garrotxina. Durant aquests dos dies hi haurà visites guiades teatralitzades tant de matí com detarda per a difondre la història del municipi i la comunitat jueva, a més d'un mercat amb productes d'artesania al call.

Al "Besalú, ciutat jueva", que atrau visitants de l'àrea metropolitana de Barcelona i també molts gironins que aprofiten l'esdeveniment per a conèixer millor el patrimoni de la vila.

La primera activitat, prevista a les 12 del migdia de dissabte i de diumenge, és la visita guiada teatralitzada "El món jueu" per a descobrir el call jueu i reviure'n el passat, una visita que s'adreça sobretot a famílies.

La segona, a dos quarts de sis de la tarda, també durant tots dos dies és el "Passeig pel call" (3,35 euros per persona, per bé que de franc per a menors de 12 anys).

Per a reserves o més informació us podeu adreçar a l'Oficina de Turisme de Besalú (972 591 240 o a l'adreça-e [email protected]).
 

Cartell del «Besalí, ciutat jueva» Foto: @besalu_turisme.

Arxivat a