Èxit de la primera sortida del Parc de les Olors de Sant Joan les Fonts

La sortida, que va durar prop de 2 hores, es va realitzar a la zona del Molí Fondo amb l'acompanyament del naturalista Jordi Zapata

El naturalista Jordi Zapata va donar detall de la vegetació del Parc de les Olors.
El naturalista Jordi Zapata va donar detall de la vegetació del Parc de les Olors. | @santjoanfontsaj.
Redacció
27 de febrer del 2019
Actualitzat a les 9:08h
Una trentena de persones van gaudir aquest passat dissabte de la primera sortida programada del Parc de les Olors de Sant Joan les Fonts. El naturalista Jordi Zapata va explicar la gran varietat de vegetació que creix a les colades de lava, des dels líquens, algues i la molsa als arbres que la cobreixen. 

La sortida, que va durar prop de 2 hores, es va realitzar a la zona del Molí Fondo. Els participants, que van ser molt proactius amb tota mena de preguntes a en Jordi Zapata, no només procedien de la Garrotxa (Alt i Baix Empordà, Gironès), van agrair la visita i es van interessar pel programa del Parc de les Olors.
 

Una trentena de persones van participar en aquesta primera activitat del Parc de les Olors. Foto: @santjoanfontsaj.


La pròxima activitat programada és un taller de remeis per als refredats a càrrec de les àvies remeieres de l'Associació Pedra Tosca, que es durà a terme el dissabte 23 de març vinent, a les cinc de la tarda al Centre Cívic de la Canya.

Les activitats són gratuïtes i per a tots aquells que es vulguin apuntar poden adreçar-se a l’Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts (972 290 507) o enviar un missatge a l'adreça de correu-e turisme@santjoanlesfonts.cat.