Eleccions municipals 2019

Pep Berga presentarà el programa i l'equip de JuntsxCat Olot el 21 de març

A la llista del candidat a batlle s'hi incorporen Imma Muñoz, cap d’unitat d'infermeria del Servei d’Urgències i Emergències de l’Hospital d’Olot, i Agustí Arbós, adjunt de cap d’Operacions a Bellapart Group

per Redacció , 27 de febrer de 2019 a les 07:58 |
Agustí Arbós, Imma Muñoz, Pep Berga i Josep Maria Coma. | @JuntsxCatOlot .
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imma Muñoz, infermera, i Agustí Arbós, historiador, s’han incorporat a l’equip de Junts per Catalunya Olot que encapçala Pep Berga per a les eleccions municipals del 26 de maig.
 

Imma Muñoz, nascuda l’any 1972, casada i amb dos fills, és des de l’any 2005 cap d’unitat d'infermeria del Servei d’Urgències i Emergències de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.
 

Agustí Arbós, nascut l’any 1994, graduat en Història per la Universitat de Barcelona, és en l’actualitat adjunt de cap d’Operacions a Bellapart Group.
 

Es tracta de dues persones compromeses amb la ciutat i amb el país que se sumen al projecte electoral de Junts per Catalunya Olot amb la voluntat de contribuir encara d’una manera més directa en el present i el futur de la ciutat.
 
Josep Maria Coma, regidor de Participació i Festes a l’equip de govern de la ciutat, tornarà a formar part de la candidatura de Junts per Catalunya Olot, igual que l’Estanis Vayreda i la Montse Torras. Coma, nascut l’any 1981, és enginyer tècnic industrial mecànic per la Politècnica de Catalunya, i des del novembre de 2010 treballa a l’àrea internacional de Sorachim, SA.
 
Pep Berga, candidat a batlle de JuntsxCat Olot, presentarà el projecte el pròxim 21 de març, en un acte públic al Torín. Durant les setmanes vinents es coneixerà la resta de persones que integraran l’equip.
 
Mentrestant, Junts per Catalunya a Olot continua amb les trobades amb tothom que estigui interessat a parlar sobre els diferents projectes que actualment hi ha en marxa a la ciutat i les noves propostes d’aquests pròxims anys per a imaginar l’Olot del futur.
 
Per a participar de les trobades, les persones interessades es poden posar en contacte amb el telèfon 675 726 175 o a l'adreça de correu electrònic info@juntsxcatolot.cat. També, es poden fer servir aquests dos canals per fer arribar propostes i suggeriments sobre l’Olot del futur.
 

 

Participació