Un ferit molt greu per l'explosió d'un camió de matèries perilloses a Olot

La deflagració s'ha produït a la fàbrica Irpol, de resines industrials. El conductor ha estat traslladat amb helicòpter a la Vall d'Hebron

Els Bombers netegen l'interior de la nau industrial afectada per l'explosió.
Els Bombers netegen l'interior de la nau industrial afectada per l'explosió. | @bomberscat.
Redacció
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:50h
Un home ha resultat ferit molt greu per una deflagració en un camió de matèries perilloses a Olot, davant de la fàbrica Irpol, que es dedica a la fabricació d'articles de resines de polièster (plaques, discos, barres, etc.) per a la indústria del botó, sivelles, bijuteria, xumets, etc.

L'incident ha passat cap a les deu del matí quan, segons les primeres informacions, el vehicle estava descarregant resina de polièster a pressió a l'interior de la nau industrial, al número 9 de l'avinguda Europa.

El conductor del camió que ha resultat ferit ha estat atès  per una ambulància medicalitzada i posteriorment un helicòpter del SEM ha traslladar el conductor ferit molt greu a l'hospital universitari de la Vall d'Hebron.

Els Bombers han donat per controlat cap a les dotze del migdia la petita fuita provocada per la deflagració a la fàbrica de resines i l'empresa podrà reprendre l'activitat a la part que no ha quedat afectada.

Fins al lloc dels fets, s'hi han desplaçat sis dotacions dels Bombers, efectius del SEM i s'ha activat un helicòpter dels GRAE. La deflagració també ha afectat el sostre d'una nau industrial.

L’accident ha obligat a tallar l’avinguda Europa en els dos sentits de la marxa, amb què els vehicles que hi volen accedir són desviats pel carrer de França.
Arxivat a