Joan Isaac cantarà diumenge en un concert intimista a la sala El Torín

Aquest concert respon a una de les línies de la programació musical d’Olot Cultura per dur a la capital garrotxina grans figures de la música catalana

Joan Isaac.
Joan Isaac. | @OlotCultura.
Redacció
20 de febrer del 2019
Actualitzat el 27 de febrer a la 13:31h
La sala El Torín d'Olot es transformarà –aquest diumenge vinent, 24 de febrer, a les sis de la tarda– en un cafè teatre per a gaudir del recull de temes que Joan Isaac ha seleccionat entre tots els del seu repertori. La música es combinarà amb un recital de poemes, i tot plegat s’acompanyarà amb les notes d’un gran pianista, Antoni Olaf.

En el recital es parlarà de l’amor, la malencolia, el desig, la por i la denúncia social. Tampoc no hi faltarà la mítica cançó A Margalida.

Aquest concert respon a una de les línies de la programació musical d’Olot Cultura per dur a la capital garrotxina grans figures de la música catalana com ja ha estat el cas de Jaume Sisa, Maria del Mar Bonet o Pau Riba, poesia per a ser cantada i recitada.

Preu: 8 euros anticipada, 10 euros a taquilla. Estudiants de música, 3 euros. Venda d’entrades: https://olotcultura.koobin.com/joanisaac240220191800


 
Arxivat a