La FES organitza un curs d'higiene per a manipuladors d'aliments a Olot

Tindrà lloc a Can Monsà el 27 de març de les 16:00 a les 20:00 h

Redacció
20 de febrer del 2019
Actualitzat a les 8:36h
Les empreses alimentàries han de vetllar pel manteniment de les normes d’higiene
Les empreses alimentàries han de vetllar pel manteniment de les normes d’higiene | www.horecalleida.es
L'antic carnet de manipulador d'aliments ja no és vigent ni obligatori, però des de l'any 2000 són les empreses alimentàries les que han de vetllar pel manteniment de les normes d'higiene i garantir que el seu personal estigui degudament format. El curs que organitza la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot (FES) s'adreça a totes les persones que manipulen aliments en la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament o servei.

El curs tindrà lloc a Can Monsà el 27 de març de les 16:00 a les 20:00 h i tothom que hi tingui interès s'hi pot inscriure des d'aquest vincle.

Aquesta sessió de formació en matèria d’higiene alimentària va adreçada als manipuladors d’aliments per tal d’assegurar el nivell de coneixements adequat en relació amb els requisits d’higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.

Es consideren manipuladors d’aliments totes aquelles persones que, per raó de la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

El document conegut com a carnet de manipulador d’aliments ja no és vigent ni obligatori. Aquest requisit administratiu va ser suprimit l’any 2000 i des d’aleshores són les empreses alimentàries les que han de vetllar pel manteniment de les normes d’higiene i han de garantir que el seu personal rebi la formació suficient i les instruccions necessàries.
No obstant això, continua sent indispensable una bona formació en higiene i innocuïtat dels aliments.
 
Arxivat a