Sessió informativa sobre salari mínim, l'atur dels autònoms i canvis normatius

El Cicle de Gestió Empresarial orientarà els treballadors autònoms a Olot amb DinàmiG el 28 de febrer vinent

La sessió informativa tindrà lloc a la seu de DinàmiG a Olot.
La sessió informativa tindrà lloc a la seu de DinàmiG a Olot. | @olotuit.
Redacció
20 de febrer del 2019
Per a poder informar i aclarir als treballadors autònoms del Reial decret 1462/2018 –on es fixa el salari mínim interprofessional per a 2019– i el Reial decret llei 28/2018, de 29 de desembre, –que tracta de la revalorització de les pensions públiques i altres mesures urgents en matèria social, laboral i d'ocupació–, des de DinàmiG (Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa) s'organitza una nova sessió del Cicle de Gestió Empresarial, en la qual es tractarà aquesta temàtica. Serà a la seva seu (carrer de Tomàs Lorenzana, 15, d'Olot), amb una sessió informativa el dijous 28 de febrer de les 9:00 a les 10:30 h (l’assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia a empresa.dinamig.cat).

La sessió anirà a càrrec de Maria Moreira, directora de Prestacions Econòmiques de la Mútua Montañesa; de Laia Cazorla, directora de la Direcció Provincial de la TGSS de Girona; de Trinidad Ceide, subdirectora de Gestió Recaptadora de la Direcció Provincial de la TGSS de Girona, i de Lourdes Vila, directora de l’Administració electrònica en funcions de la Direcció Provincial de la TGSS de Girona. La sessió de DinàmiG compta amb la col·laboració de Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa)i un grup d’assessories d’Olot: Aulinas Assessors, Assessoria Oliveras, Compte 9 Consultors d’Empreses, Gabinet Permar, Gestoria Castells, Ribas-Alvarez Olot, A.G Assessoria, Gestió Olot (TAX), Viñas Graboleda Assessors. una nova sessió del Cicle de Gestió Empresarial, en la que es tractarà aquesta temàtica.

L’objectiu del Cicle de Gestió Empresarial és facilitar que les empreses estiguin informades de les temàtiques a nivell fiscal, legal, laboral o mercantil que els hi poden afectar i que cal que coneguin per un millor funcionament de les seves empreses.

 

 
Arxivat a