Olot es prepara per al carnaval infantil, que se celebrarà el 2 de març vinent

La rua s'iniciarà a les quatre de la tarda a la plaça Clarà fins a la plaça Major, amb la reina i el rei Carnestoltes, animació musical i berenar per a tothom que es disfressi

Arnau Fernàndez és l'autor del cartell d'enguany.
Arnau Fernàndez és l'autor del cartell d'enguany. | Martí Albesa.
19 de febrer del 2019
Actualitzat a les 9:52h
Aquest dilluns, un nodrit grup de joves ha presentat a l'Ajuntament d'Olot el cartell i el programa del carnaval infantil, que se celebrarà el 2 de març vinent a la plaça Major. A més de la regidora de Joventut, Mar Roca, i del director de l’Escola Municipal d’Expressió, Tavi Algueró, hi han intervingut Maria Rosa Sellabona, d’Esplais de la Garrotxa; Arnau Fernández, autor del cartell; i Lluc Tresserras, de l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura.

L’organització del Carnestoltes es caracteritza pel treball en xarxa de diferents entitats de la ciutat. Em primer terme, de tres entitats organitzadores: Esplais de la Garrotxa, Rialles Olot i l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura. També, es compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot –amb el disseny del cartell– i de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot –amb la decoració original i divertida de la plaça Major, on se celebra el carnaval infantil. Durant la rua, a més, hi ha la col·laboració dels grups de percussió Tam i Timbus.

L'autor del cartell d'enguany, Arnau Fernàndez Generó, alumne de l’Escola Municipal d’Expressió, va explicar que havia volgut fer una mescla entre l'esperit del carnaval i el de la faràndula olotina.
 

La regidora Mar Roca i els joves organitzadors del carnaval infantil posen amb el cartell d'enguany. Foto: Martí Albesa


El programa del carnaval infantil

— A les 12 h, visita del rei i la reina Carnestoltes al supermercat Bonpreu.
— A les 16 h, concentració a la plaça Clarà i inici de la rua, fins a la plaça Major, amb el rei i la reina Carnestoltes i els grups de percussió Tam i Timbus. Aquest any la reina Carnestoltes serà la Marina Callís i el rei en Marçal Bancells.
— A la plaça Major, pregó del rei i la reina Carnestoltes i ball amb en Jordi Tonietti and The Bus Band. Tot seguit, berenar per als disfressats.

En cas de pluja se suspendria la rua i el ball i el berenar es farien al pavelló firal.
 
Els joves han volgut agrair la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, l’Esclat, l’Escola Municipal d’Expressió, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, els grups de percussió Tam i Timbus, i els comerços Cropics, la Serpentina i la xocolateria Gluki.
 

El cartell d'enguany és obra d'Arnau Fernàndez, alumne de l’Escola Municipal d’Expressió. Foto: Arnau Fernàndez.

Arxivat a