El Sismògraf convoca un taller de dansa a la Vall d’en Bas i a les Planes

Es farà tots els dissabtes del mes de març i els dies 6, 15, 16 i 17 d’abril

El taller recrea la trobada còmplice entre les dones que rentaven la roba a mà en un safareig públic.
El taller recrea la trobada còmplice entre les dones que rentaven la roba a mà en un safareig públic. | Rocaumbert.
Redacció
18 de febrer del 2019
Actualitzat a les 7:34h

El festival Sismògraf, que enguany se celebra del 25 al 29 d’abril, organitza un taller de dansa  a la Vall d’en Bas a les Planes d'Hostoles. Per a participar-hi cal ser dona i major d’edat.

Les dates dels tallers són els dies 16, 23 i 30 de març i el 6 d’abril i l’horari és de 16h a 20h. Després es farà una actuació el dia 13 d’abril a la Pinya.

D’altra banda, les dones de la Vall inscrites participaran, juntament amb altres dones seleccionades de Les Planes d’Hostoles, en un assaig a Olot els dies 15, 16 i 17 d’abril de 18h a 20h al Teatre Principal d’Olot. Finalment, l’espectacle s’estrenarà a Olot el dia 27 d’abril.

Es tracta d’un taller de moviment per a adults que recrea la trobada còmplice entre les dones que rentaven la roba a mà en un safareig públic. Els participants del taller formaran part de l’espectacle La bugada, que es podrà veure el 7 d’abril a Les Planes d’Hostoles, el 13 d’abril a La Pinya i el 27 d’abril a Olot dins la programació del Sismògraf 2019. El taller val 30 euros per participant.

Més informació i inscripcions a cultura@vallbas.cat o educacioijoventut@vallbas.cat, o bé, si no s'és de la vall, qui vulgui participar en algun dels tallers cal que enviï un correu electrònic a educatiusescenics@olot.cat amb la seva inscripció, abans del 15 de març.

Arxivat a