LA FES impulsa un curs d’introducció a la direcció d’obra en paisatgisme i jardineria

Tindrà lloc a Can Monsà els dilluns 18 i 25 de març i 1 i 8 d’abril de 9.30 h a 14 h

Professionals de la jardinera en un curs recent a la FES.
Professionals de la jardinera en un curs recent a la FES. | @FESOlot.
Redacció
14 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:47h
La direcció d’obra requereix tenir coneixement tant dels aspectes tècnics legals i com administratius d’un projecte per poder desenvolupar les tasques de control i gestió de l’execució de les obres. En paisatgisme, la dificultat de reunir en un sol perfil aquests aspectes fa que s’hagi plantejat la creació d’un curs que reflecteixi quins són els agents implicats i les tasques que comporta una Direcció d’Obra de paisatgisme i jardineria.

Portar la direcció d’una obra requereix, doncs, tenir coneixements dels aspectes tant tècnics legals com administratius d’un projecte per poder desenvolupar les tasques de control i gestió de l’execució de l’obra. Si ens centrem en l’àmbit del paisatgisme i la jardineria, resulta complicat reunir en un sol perfil professional aquests aspectes.

El Curs d’introducció a la direcció d’obra en paisatgisme i jardineria cerca, doncs, formar professionals perquè disposin dels coneixements administratius i legals necessaris,  perquè coneguin els protocols i els documents habituals de la direcció d’obra i perquè, alhora, coneguin els aspectes específics de l’àmbit de la jardineria i el reg i que puguin ser inclosos en el projecte de direcció d’obra.

Un curs teòric que també oferirà exemples pràctics i reals perquè tan professionals del paisatgisme i la jardineria com arquitectes o enginyers disposin de les eines necessàries per fer el seguiment d’un programa d’obra, des de l’acta d’inici fins a la recepció de l’obra.

Aquest curs, de caire teòric, vol proporcionar les eines i els coneixements necessaris per a la gestió d’obres, i es complementarà amb exemples de l’exercici professional.

El curs es dirigeix a paisatgistes, enginyers, arquitectes, tècnics municipals d’espais verds, professionals de la jardineria, urbanistes, consultors ambientals, així com altres tècnics relacionats amb el paisatgisme, implicats en la direcció d’obra durant el desenvolupament de la seva tasca professional, bé com a direcció facultativa o com a adjunt de la direcció d’obra en jardineria i reg. També està dirigit a estudiants d’aquestes disciplines que vulguin rebre formació en aquest àmbit de la professió.

Dates i horaris: dilluns 18 i 25 de març i 1 i 8 d’abril de 2019 de 9.30h a 14h.

El curs és organitzat pel Consorci Sigma de Medi Ambient, Salut Pública de la Garrotxa, l'Institut La Garrotxa i la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot en col·laboració amb el Centre de Formació del Laberint.

Consulteu tota la formació del 2019 del Programa de Jardineria i Paisatgisme.

Correus de contacte: Marta Fontaniol Passolas – [email protected]. Us hi podeu inscriure des d'aquest vincle.
Arxivat a