Les IV Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes canvien de dates

Atenent la vaga general del 21 de febrer, es canvia a dimarts i dimecres, 19 i 20 respectivament

La directora de l'Escola Oficial d'Idiomes d'Olot, Salut Martí.
La directora de l'Escola Oficial d'Idiomes d'Olot, Salut Martí. | Martí Albesa.
Redacció
14 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:26h
Les IV Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes canvien de dates bàsicament pel fet que el dia 21 de febrer (que era la segona diada de celebració) s'ha convocat una vaga general a nivell de tot el país. així, doncs, les jornades tindran lloc el dimarts i dimecres 19 i 20 de febrer, respectivament.

L’Orfeó Popular Olotí serà la seu d’aquestes jornades, que són totalment gratuïtes i que estan obertes al públic en general. Tots els actes seran en alguna de les llengües que s’imparteixen a l’escola: anglès, francès o alemany, on hi ha matriculades 350 persones, que poden accedir als títols B1 (francès i alemany) i C1 (anglès).

Les jornades van néixer amb la idea de compartir amb tots els ciutadans d’Olot les conferències, tallers i concerts que tradicionalment es feien per a l’alumnat de l'escola. Llavors, es va creure que per a molta gent que estudia idiomes o que en té coneixements d’algun dels que s’imparteixen a l’EOIO podria ser interessant tenir la oportunitat d’assistir a alguna conferencia o taller en aquest idioma. Així doncs, ara fa quatre anys van decidir obrir aquestes xerrades a tot el públic i instituir en certa manera les Jornades Culturals de l’EOI d’Olot.
 

El nou caendari de les IV Jornades Cultural de l'EOIO. Foto: EOIO.

Arxivat a