Es convoquen les assemblees del pressupost participatiu de Joventut 2019

Aquest passat cap de setmana es va cloure el curs de neurociència, la cinquena proposta escollida aquest 2018

Última sessió del Curs de Neurociència per a tothom.
Última sessió del Curs de Neurociència per a tothom. | @olotuit.
Redacció
13 de febrer del 2019

Enguany, les assemblees del Pressupost Participatiu de Joventut 2019 tindran lloc a l'Ideal-OJG els dies 8 de març, de 19 h a 21.3 0h (per a joves de 12 a 16 anys) i el 15 de març, de 20 h a 21.3 0h (per joves de 17 a 29 anys).

Com que es tracta que ningú no decideixin pels joves, podeu presentar la vostra proposta i lidera-la, per a decidir com s'inverteixen els 10.000 € del pressupost de Joventut de l’Institu Municipal d'Educació. Trobareu tota la informació per a participar-hi en el web idea-la.blogspot.com.
 

Les assemblees tindran lloc aquest mes de març. Foto: L'Ideal-OJG.


Les propostes de 2018

Aquest passat dissabte dia 9 de febrer va tenir lloc l’última sessió del Curs Neurociència per a tothom, impartit per la neurobiòloga Núria Grygus. És una de les propostes que va sortir escollida a l’Assemblea del Pressupost Participatiu de Joventut de 2018, i que se sumava a les 5 propostes que elsjoves han liderat a la comarca aquest 2018.
 
Els projectes executats el 2018 ha estat: Neurociència per a tothom, colònies joves, fluor LED Party dins les Festes del Tura i les propostes de Rebentem els armaris-Festival de l’orgull LGBT + rural, juntament amb la Fira de Talents.
 
Des de l’equip del Pressupost Participatiu de Joventut volen felicutar a tots els joves que s’han implicat per tirar endavant aquests projectes, els quals han tingut molt bona rebuda per la ciutadania, i animen a tots els joves de 12 a 29 anys que tinguin propostes de qualsevol àmbit (cultura, lleure, esports, salut, treball, educació, mobilitat...) i les facin arribar a l’Ideal-OJG abans del dia 2 de març.