Raphaëlle puja a l'escenari per parlar del seu procés de canvi de gènere

Amb la companyia de teatre documental La Conquesta del Pol Sud, es podrà veure al Teatre Principal d'Olot aquest divendres a les nou del vespre

Raphaëlle puja a l'escenari per a explicar la seva pròpia història.
Raphaëlle puja a l'escenari per a explicar la seva pròpia història. | @OlotCultura.
Redacció
13 de febrer del 2019
Raphaëlle és la protagonista de l'espectacle que porta el seu nom i també és la protagonista real de la història. Puja a l'escenari per explicar-nos la seva història personal al voltant del procés de canvi de gènere. 
 
Raphaëlle és una peça de teatre documental que parla sobre el rol de la dona a la nostra societat a través de la vida real de Raphaëlle Pérez durant el seu procés de canvi de gènere i la seva lluita per la identitat.

Com en tots els espectacles d’aquesta companyia, és la mateixa protagonista de la història qui l’explica a sobre l’escenari en primera persona.

Una proposta de teatre documental a càrrec de la companyia La Conquesta del Pol Sud, que treballa aquesta línia de projectes i que a Olot ja vam veure Claudia, el testimoni d'una nena robada a l'Argentina, i Nadia, la colpidora història d'una jove afganesa que va viure anys com si fos un noi.
Arxivat a